• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Hrvatske poslije debakla na Mundijalu: Moram da se izvinim javnosti, preuzimam dio odgovornosti!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten "kauboja" Domagoj Duvnjak odlučio je da uputi javno izvinjenje svim ljubiteljima rukometa u Hrvatskoj.

 Domagoj Duvnjak: Moram da se izvinim javnosti, preuzimam dio odgovornosti! Izvor: Tanjug, Mohamed Abd El Ghany/Pool Reuters

Iako su rukometaši Katara pobjedom nad Argentinom omogućili Hrvatskoj da se trijumfom protiv oslabljenih Danaca ovjeri prolaz u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Egiptu, tim Lina Červara je bio prisutan na utakmici samo u prvom poluvremenu.

Možda će vas zanimati

Poslije su Danci ubacili u višu brzinu i potpuno deklasirali "kockaste", koji su utakmicu završili sa "minus 12" golova razlike - 38:26 (17:15).

Za razliku od selektora u ostavci, koji je dao veoma interesantnu i pomalo čudnu izjavu, kapiten "kauboja" Domagoj Duvnjak odlučio je da uputi javno izvinjenje svim ljubiteljima rukometa u Hrvatskoj.

"Prvo se želim u ime cijele ekipe izvinim hrvatskoj javnosti na ovom turniru. Od prve utakmice nismo bili pravi, nismo bili ona Hrvatska od ranije. Prvo poluvrijeme je bilo OK, a drugo poluvrijeme smo nestali s terena. Danci su nas pretrčali i lako pobijedili", rekao je Duvnjak.

Prema njegovim riječima, Hrvatska će morati da napravi analizu jer od prvog duela sa Japanom je bilo evidentno da nešto ne štima.

"Od prve utakmice nismo bili pravi. Ne znam zašto. Ovo je najlošiji moj turnir u hrvatskoj reprezentaciji i kao kapiten preuzimam dio odgovornosti. Nije nas uznemirila selektorova ostavka, ali žao mi je da odlazi s ovakvim porazom. Mi smo to ostavili iza nas, nije to uticalo večeras", dodao je vidno utučeni kapiten "kauboja".

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC