Jedna u nizu neistina

Povratnik u Borac m:tel o "čudnoj" objavi Sloge: Nek se bave sobom, ja sam zadovoljan svojim izborom!

Autor Nebojša Šatara

Desnokrilni rukometaš Vladan Đurđević, koji se vratio u Borac m:tel, prokomentarisao je za MONDO zanimljivu objavu svog bivšeg kluba Sloge iz Doboja.

Izvor: MONDO/Bojan Jakoviljević

Vladan Đurđević je ponovo obukao crveno-plavi dres Banjalučana!

Desno krilo Sloge iz Doboja je došao u Borac m:tel kao zamjena za reprezentativca Bosne i Hercegovine Luku Perića, koji je prešao u slovenačko Celje Pivovarnu Laško.

Pod vođstvom novog trenera, rukometne legende Irfana Smajlagića, koji je odnedavno preuzeo ekipu, Đurđević će sigurno moći mnogo da nauči s obzirom da je popularni "Pipe" u karijeri igrao na njegovoj poziciji.

"Naravno da je izazov kada je trener bio najbolji na poziciji koju igraš, to će vjerujem i meni koristiti. Mislim da sam stekao određeno iskustvo kroz godine igranja i da uz dobre savjete trenera mogu još više dati rukometu", rekao je Đurđević za naš portal.

Prethodne sezone, Banjalučani su osvojili skromno 10. mjesto u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, pa je Đurđević uvjeren da se u predstojećoj sezoni stvari posložiti u skladu sa klupskim renomeom.

"Očekujem u Borcu da se borimo za vrh tabele, to je nakon lošije sezone imperativ svih u klubu", dodao je igrač Borca m:tel.
Nakon što je direktor crveno-plavih Vladimir Branković na predstavljanju Smajlagića saopštio njegovo ime kao pojačanja Borca m:tel, uslijedila je pomalo čudna objavio na Fejsbuku dobojskog kluba, na kojoj je navedeno da je "jedan član njihovog kluba potpisao ugovor sa drugim klubom i taj transfer je apsolutno nerealan u ovom momentu i neizvodljiv bez našeg kluba".

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Mnogi su u toj objavi Dobojlija prepoznali Đurđevića.

"Sa Slogom nemam važeći ugovor i sve je čisto što se mene tiče. Možda se objava ne odnosi na mene, a ako se odnosi, onda me i ne čudi, to je još jedna u nizu neistina od kad sam prekinuo saradnju sa Slogom. Nek se bave sobom a ne sa mnom, ja sam zadovoljan svojim izborom", zaključio je Đurđević.