• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Povrede “zmajeva” pred plej-of

Autor mondo.ba

Selektor rukometne reprezentacije BiH Dragan Marković morao je da izvrši nekoliko izmjena na spisku “zmajeva” pred dvomeč plej-ofa za SP sa Islandom.

Malo vremena je ostalo do istorijskog dvomeča sa Islandom za plasman na SP 2015. u Kataru, a planove selektora Dragana Markovića remete povrede.

Sa njegovog užeg spiska zbog od 19 igrača otpali su Mirko Mikić iz Borac M:tela, te Vedran Delić i Josip Perić, a sa rezervnog Muhamed Zulfić i sva trojica su igrači sarajevske Bosne.

Zbog toga je Marković za dvomeč s Islanđanima odlučio naknadno prijaviti još trojicu rukometaša, a to su Amir Čakić iz španskog Hihona, Petar Bubalo iz njemačkog Verla i Igor Mandić iz skopskog Metalurga, prenose “Nezavisne novine”.

Na pripremama će biti 20 rukometaša jer je Stefan Janković, mladi srednji bek Borac M:tela, sa rezervnog prebačen na uži spisak reprezentativaca.

“Nezavisne” pišu da je upitan i nastup iskusnog Mirsada Terzića, beka mađarskog šampiona Vesprema, ali njegov status znaće se poslije fajnal fora Lige šampiona, koji se igra 31. maja i 1. juna u Kelnu.

Ukoliko Terzić "preživi" fajnal for, moglo bi se očekivati da zaigra i protiv Islanđana. Prvi meč BiH i Islanda biće odigran 7. juna u sarajevskoj dvorani "Mirza Delibašić", a revanš osam dana kasnije u Rejkjaviku. Okupljanje bh. rukometaša zakazano je za 1. juni u Sarajevu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC