• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman Leha za MONDO: Još nije gotovo

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Golman Leha Jasmin Burić poslije pobjede nad Sarajevom nije podlegao euforiji, već je poručio da će se igrati još 90 minuta. Ipak, vjeruje u prolazak svoje ekipe.

 Golman Leha Jasmin Burić o revanšu protiv Sarajeva Izvor: MONDO/Samir Cacan

Sarajevo je poraženo od Leha 2:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i neće mu biti lako u revanšu.

Golman Leha, Jasmin Burić, imao je mnogo razloga za azdovoljstvo, što zbog pobjede u gostima, što zbog činjenice da nije primio gol na Koševu.

U kratkom razgovoru za MONDO odmah poslije utakmice, Burić je bio vrlo odmjeren i nije se prepuštao euforiji.

"Jako mi je drago što sam ponovo u BiH i što smo se pokazali u najboljem svjetlu i igrali dobru utakmicu. Mislim da smo pametno odigrali. Iz prve utakmice imamo dobar rezultat od 2:0, ali to još nije gotovo. Ima još jedna utakmica u Poznanu i moramo se dobro pripremiti i nadam se prolasku u naredni krug", rekao je Burić.

"Znali smo da je Sarajevo dobra ekipa i da imaju dosta sobrih tehničkih igrača. Mi smo iskoristili svoje šanse, a oni nisu. Mi smo na kraju slavili 2:0 i vjerujem da ćemo izboriti prolazak", ocijenio je Burić u kratkoj izjavi za MONDO.

Leh je u Sarajevu pratio veliki broj navijača, a ovaj rođeni Zeničanin pun je riječi hvale za tifoze svog tima, zbog kojih inače, niko u poljskoj ekipi ne nosi broj 12 na leđima.

 "Oni su naš 12. igrač. Nadam se da će utakmica iz Poznanja biti na televiziji i to ćete moći vidjeti. Oni su stvarno najbolji navijači u Poljskoj. Prešli su 1.600 kilometara da bi nas bodrili 90 minuta. Mislim da je svima jasno kakvi su to navijači", rekao je Burić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC