• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se bijeli na banjalučkom Gradskom stadionu?

Autor mondo.ba

Na Gradskom stadionu u Banjaluci postavljen je šator na centar terena kako bi primio sve zvanice na "Donatorskoj večeri" koja će biti održana u petak s početkom u 18 časova.

 FK Borac: Donatorsko veče u petak u 18 sati Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučki klub ove godine obilježava 90. godina postojanja pod sloganom "Sve jači i jači Borac".

Ranije su iz "Velikana iz Platonove" saopštili da "Donatorsko veče" ima za cilj da sakupi oko 400.000 maraka kako bi Borac finansijski "stao na noge" i kako bi se ekspresno vratio u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

"Prezentovaćemo petogodišnji plan sa sportskog, poslovnog i infrastrukturnog stanovišta s ciljem da olakšamo rad kluba. U vezi s tim želimo da prikupimo 400.000 KM i vjerujemo da je to realno ostvarivo pošto je poziv upućen svim relevantim privrednim subjektima iz grada", rekao je predsjednik kluba Dejan Kusturić.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Prema tvrdnjama banjalučke štampe očekuje se i dolazak kompletnog političkog vrha Republike Srpske na čelu sa premijerkom Vlade RS Željkom Cvijanović.

"Želimo da se zahvalimo svima koji su do sada potvrdili dolazak i da izrazimo svoje zadovoljstvo što su prepoznali trenutak kada je našem Borcu pomoć najpotrebnija. Kao što je navedeno i na početku kampanje u vezi sa održavanjem donatorske večeri, cilj Fudbalskog kluba Borac, pored kvalitetne marketinške promocije, jeste i da ostvari zavidnu saradnju sa privrednim subjektima kako u Banjaluci, tako i u Republici Srpskoj i na taj način bude prepoznatljiv klub u regionu", navedeno je u ranijem saopštenju Borca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC