• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čeprkalo zahvalan na podršci Banjalučke pivare

Autor mondo.ba

Iako se nije našao u finalu trke, banjalučki plivač Mihajlo Čeprkalo je prezadovoljan osvojenim drugim mjestom u svojoj grupi na kvalifikacijama, u disciplini 1.500 metara slobodnim stilom.

"Dugujem zahvalost na podršci Banjalučkoj pivari, koja mi je omogućila da moje pripreme za Brazil budu na što boljem nivou. Samo takmičenje je prošlo sjajno, ja sam veoma zadovoljan rezultatom. Nakon  takmičenja sam imao prilično aktivan odmor, pa sam jednako koristio priliku da se odmorim, ali i treniram. Kada se vratim, odmah ću se spremati za naredna takmičenja, jer već počinje nova sezona", kaže Čeprkalo.

Dodaje da je atmosfera na igrama bila odlična, kao i da su uslovi za treniranje bili fantastični, jer su na raspologanju imali čak četiri bazena.

"Potrudio sam se da dam svoj maksimum, kako bih se predstavio u što boljem izdanju. Konkurencija je bila izuzetno jaka, tako da je bilo nerealno očekivati neki bolji plasman", ističe Čeprkalo.

I predstavnici Banjalučke pivare su, kao sponzori ovog mladog sportiste i Akademskog plivačkog kluba "22. april" čiji je Čeprkalo član, ponosni na rezultat koji je plivač postigao u Riju. 

"Sa samo 17 godina, Mihajlo je bio naš najmlađi takmičar, kao i drugi najmlađi takmičar u svojoj disciplini, pa smo veoma ponosni na njegov rezultat. O Mihajlu dovoljno govori i činjenica da ga je na prekookeansko putovanje i najveću sportsku smotru na svijetu, koje će sasvim sigurno pamtiti do kraja života, odveo državni rekord koji je postigao. Mi ćemo i dalje nastaviti da podržavamo kako klub "22. april", tako i Mihajla, jer sasvim prirodno očekujemo da ga vidimo na narednim Olimpijskim igrama sa još boljim rezultatom", poručili su iz Banjalučke pivare.  

Podsjećamo, Banjalučka pivara je u julu potpisala ugovor o sponzorstvu sa APK "22. april" iz Banjaluke, koji važi za najbolji i najtrofejniji plivački klub u Republici Srpskoj. Ovo je samo jedno od sponzorstava Banjalučke pivare kada su sportski klubovi i događaji u pitanju. Ovo sponzorstvo je veoma važno za Banjalučku pivaru jer pored podrške klubu, omogućava razvoj potencijala mladih talentovanih sportista, o kojima će se tek pričati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC