• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počela izgradnja pomoćnih terena u Banjaluci!

Autor mondo.ba

Konačno su počeli radovi na izgradnji pomoćnih terena iza sjeverne tribine Gradskog stadiona u Banjaluci.

 Počela izgradnja pomoćnih terena u Banjaluci! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac konačno će uskoro da dobije i pomoćne terene o kojima su mnoge generacije godinama i decenijama sanjale, prenio je klupski sajt.

"Uprava Borca koja je na čelo stigla u januaru tekuće godine je pri dolasku kao osnovni cilj i najvažniju stvar zacrtala izgradnju pomoćnih terena i nakon mnogo truda i sređivanja papirologije, te uz sposobnost i snagu uprave kluba, konačno možemo da kažemo da su radovi počeli. Završetak izgradnje velikog pomoćnog terena sa vještačkom travom očekuje se za 60 dana, s obzirom na potencijalne kišne dane i ukalkulisanu vremensku prognozu", navedeno je u saopštenju Borca.

Klub se zahvalio svima koji su pomogli da se napokon realizuje ovaj projekat.

"Fudbalski klub Borac izražava veliku zahvalnost svima koji su pomogli da se ovaj projekat konačno pokrene. Konačno je došao trenutak da Fudbalski klub Borac bez ikakvih smetnji može da krene u najveći projekat od svog osnivanja, a to je svakako stvaranje najbolje i najorganizovanije škole fudbala u regionu, po uzoru na najveće svjetske klubove".

U "Velikanu iz Platonove" imaju velike planove za budućnost.

"Plan Fudbalskog kluba Borac je da u naredih šest mjeseci upiše najmanje 500 polaznika škole u kategorijama od šest do 18 godina. Važno je da se napomene da će trenerski kadar biti baziran isključivo na trenerima koji posjeduju UEFA Pro licencu i takvi treneri će biti zaduženi za vođene najkvalitetnijih selekcija, a ostale grupe će trenirati treneri koji posjeduju najmanje UEFA A licencu".

Jedan od tih planova je stvaranje i prodaja vlastitih igrača.

"Izražavamo veliko zadovoljstvo što će klub, napokon, u narednim godinama velikim dijelom da egzistira od prodaje stvorenih igrača, što će, sasvim sigurno, Borac vratiti na staze slave kako u Bosni i Hercegovini, tako i Evropi".

Tagovi

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miki

Nepravi se borcu vec gradu to je gradski stadion ,koji bre borac druga liga ,pa jaca je marsonija iz zabrda od njih hahaha

Borac

Dace Bog da krene Velikanu iz Platonove, cekako svi bolje dane. I neka su se jednom sjetili da zavrse posao zapocet odavno

Дјуро

Aj kako vas nije sramota najvise se ulaze u borac dabofda vam ispo

Svaka čast

Ovo se čeka još od Kralja Petra i Bana Milosavljevića

gos

pa sta ste cekali do sad,ah ,da sad je predizborna kampanja.PA KAKO VAS NIJE BAR MALO SRAMOTA,MOZETE LI VI UOPSTE SPAVATI STA STE URADILI BL SPORTU.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC