• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić pred CSKA: Ko ne shvata ko nam dolazi...

Autor mondo.rs

"Biće to još jedan košarkaški spektakl, za Beograd i za Srbiju", rekao je trener Zvezde o poslednjem meču svog tima u 2016. godini. Protiv šampiona Evrope!

 Trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić pred meč sa CSKA Izvor: MN PRESS


Crvena zvezda mts stavlja tačku na uspešnu 2016. godinu spektaklom u Kombank areni - utakmicom protiv moskovskog CSKA (četvrtak, 19 časova).

U najavi tog meča, trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da nema potrebe da previše govori o snazi prvaka Evrope. O sutrašnjem izazovu svog tima govorio je kao o još jednom "košarkaškom prazniku za Srbiju i Beograd".

"Analiza CSKA nije teška. Protiv šampiona je to lako uraditi. To je ekipa koja je pretrpela minimalne promene u odnosu na tim koji je osvojio titulu Evrolige, otišao je jedan igrač, došla su dva i zadržali su sve najbolje. Tim su koji i sada igra sjajno, svi znamo da ih predvode Teodosić, koji ove godine dominira Evroligom i De Kolo, koji je do povrede bio sjajan".

Evroligaški plej-of dueli protiv "armejaca" takođe su obeležili 2016. kada je Zvezda u pitanju. Upitan da napravi paralelu sa tom borbom za plasman na Fajnal-for, Radonjić kaže:

"Drugačija je situacija, pričamo o drugim detaljima. Svima je jasno koliki je CSKA favorit, ako nekome nije - ja ne mogu da mu objasnim. Ipak, ne znači da ne verujemo u trijumf, uvek imamo isti cilj. Nekad je realan, nekad je čudo, nekad senzacija... Očekujemo da i protiv CSKA damo sve od sebe".

Već sada je jasno da će Kombank arena biti puna. Krcate tribine videće prvake Starog kontinenta u najjačem sastavu.

"Tim su koji ima toliko kvalitetnih igrača da su i u odsustvu Tea i De Koloa dobijali mečeve i mislim da su prema svemu što su do sada pokazali i ovog puta ekipa koja je možda i glavni pretendent da osvoji Evroligu, to jest da je odbrani. Postižu 90 poena u proseku, imaju više od 20 asistencija po meču, ogroman procenat za tri poena i imaju igru koja je bazirana na nastupima dva velika igrača, ali i na kvalitetu ostalih. To se videlo i u mečevima koje smo imali šansu da analiziramo i gledamo", podvukao je Radonjić.

Zvezdin cilj je jasan - dati sve od sebe i nasmejan spustiti zavesu na 2016.

"Moramo da pokažemo da se suprotstavimo koliko je to moguće, a za nas nije dobar momenat to što su izgubili u prošlom kolu od Fenerbahčea na svom terenu. Ipak, pred nama je zadatak da pružimo maksimum", dodao je trener Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC