• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA u Beogradu: I Teo i De Kolo!

Autor mondo.rs

"Armija" doputovala na utakmicu protiv Crvene zvezde mts u najjačem sastavu.

 CSKA u najjačem sastavu protiv kk Crvena zvezda Izvor: MN PRESS


Spektakl počinje u 19 časova.

Crvena zvezda mts u Kombank areni ugostiće CSKA, šampiona Evrope, koji je doleteo u Beograd u sredu uveče, oko 18 časova.

Moskovska "armija" stigla je u glavni grad Srbije sa "najjačom artiljerijom". Svi dobro znaju da to znači da će pred navijačima Zvezde u četvrtak zaigrati i Miloš Teodosić i Nando De Kolo.

Ubojiti tandem Moskovljana nije često prethodnih nedelja bio zajedno na terenu. Srbin je povremeno bio na poštedi, jer je sanirao i posledice prethodnih povreda, dok je Francuz od sredine novembra lečio i izlečio povredu butine.

U ponedeljak, u ubedljivoj pobedi nad Jenisejom, obojica su istrčali na teren, a njihov trener Dimitris Itudis potvrdio je u Beogradu da će obojica biti u sastavu i u Kombank areni.

"Nando je radio dva normalna treninga, odigrao utakmicu protiv Jeniseja i više nego što sam očekivao, a s obzirom da sam ga pitao u trećoj četvrtini da li može, osećao se dobro i bio najefikasniji. Kada je Teo u pitanju, osetio je takođe posledice povrede i pokušavali smo da ga odmorimo, u razgovoru sa doktorima i s njim, naravno. I on je imao normalan trening, igrao je malo protiv Jeniseja i očekujem da obojica budu zajedno na terenu", objasnio je Grk na tečnom srpskom jeziku.

Komentarišući snagu crveno-belih, nekadašnji đak Željka Obradovića, a sada šef struke šampiona Evrope, naglasio je kontinuitet, uigranost i borbenost kao adute ekipe Dejana Radonjića.

"Zvezda je tim koji dosta godina igra zajedno, jedan drugog znaju dobro, a tu je i isti trener, iste ideje. Novi igrači su se odmah adaptirali na taj način igranja i sistem. Očekuje se borbena utakmica i tako pristupamo ovom meču - kao teškom izazovu u maratonu koji se zove Evroliga. Zvezda izgleda borbeno, talentovano. Dominirali su protiv Reala i Makabija, na nijanse izgubili protiv Uniksa i Žalgirisa, da ne nabrajam sve njihove utakmice. Imaju bazu igrača koji su godinama skoro isti i to im daje veliki plus".

Izvor: MN PRESS



Na konstataciju da su crveno-beli u prethodne dve sezone pobeđivali branioce titule Evrolige (Makabi, pa Real), Itudis kaže:

"To je bilo prošle i pretprošle godine. Ovo je druga sezona. Rekao sam šta je Zvezda, to je ozbiljan klub, imam veliko poštovanje za njihov projekat zadnjih godina, imaju dobar tim. Biće teško", dodao je on.

Iskustvo nastupa pred crveno-belim tribinama Kombank arene Itudis je doživeo prošle sezone, u evroligaškoj plej-of seriji, kroz koju su se Moskovljani plasirali na Fajnal-for.

"Uvek je lepo igrati u Beogradu, pogotovo u velikoj dvorani, gde se zna skupiti više od 20.000 navijača. Prave pravu košarkašku atmosferu", podvukao je Itudis.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC