• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Dobro je. Radonjić: Teško, biće još teže!

Autor mondo.ba

Nakon trijumfa Crvene zvezde u Laktašima 77:68, treneri obje ekipe zadovoljni prikazanim.

 Igokea Zvezda 68:77 izjave Dragan Bajić Dejan Radonjić Izvor: MN PRESS

Bez povrijeđenog Draška Albijanića, te Džejmsa Robinsona, koji nije mogao da nastupi zbog visoke temperature, košarkaši Igokee dobro su se držali protiv favorizovane Crvene zvezde, koja je na kraju ipak uspjela da zabilježi 19. uzastopnu pobjedu ove sezone u ABA ligi.

Beograđani su slavili 77:68 u Laktašima, uz odličnu igru Aleksandrovčana u prvom poluvremenu, koji nisu imali snage da i u nastavku pariraju lideru regionalnog takmičenja.

"Tokom većeg dijela utakmice pokazali smo energiju, a pad je uslijedio u trećoj četvrtini. Zvezda je igrala sa tri izuzetno agresivna igrača Jovićem, Dženkinsom i Lazićem, gdje smo imali problema u prenosu lopte i dozvolili smo im dosta lakih poena, kada je i napravljena dvocifrena prednost. Nismo imali dovoljno snage da zadržimo priključak", istakao je Bajić.

...
Izvor: YouTube

On se još jednom osvrnuo na probleme sa kojima se susretao prethodnih dana, suočen sa povredama igrača, zbog kojih nije mogao da pojača tempo rada pred meč sa Zvezdom.

"Bili smo hendikepirani neigranjem nekih bitnih igrača, pa su šansu dobili mlađi. Iz večerašnje utakmice izvukli smo dosta pozitivnih stvari, iako ima i onih koje nisu bile dobre. Moramo se oporaviti kako bismo bili kompletni već za naredni meč sa Cedevitom. Nadam se da ćemo sljedeće sedmice biti koliko, toliko kompletniji", dodao je trener Igokee.

Izvor: MN PRESS

Paklen ritam utakmica Crvene zvezde u Evroligi i ABA ligi napravio je problem košarkašima Zvezde, kod kojih se osjetio umor. Ipak, to nisu uspjeli da iskoriste Aleksandrovčani, koji su pali u trećoj četvrtini i dozvolili rivalu da napravi seriju 13:0, koja je bila presudna na meču u Laktašima.

"Prije svega želim da se zahvalim navijačima koji su došli da nas bodre. Igrali smo drugi meč u manje od 48 časova. Paklen je ritam i najvažnije je da smo iz meča izašli na jedini način koji smo željeli, da savladamo protivnika, koji je bio odličan večeras. Teže je bilo da se pripremimo za ovaj meč nego obično, ali biće još teže u narednom periodu", poručio je nakon novog trijumfa kormilar crveno-bijelih Dejan Radonjić.

Igokea u 20. kolu gostuje Cedeviti, dok će Crvena zvezda prije meča sa Mornarom u ABA ligi (ponedjeljak, 30. januar) već za tri dana imati teško gostovanje u Španiji u okviru Evrolige, gdje će igrati sa Baskonijom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC