• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Daleko je Delhi iz Teslića

Autor mondo.ba

Tatjana Đekanović zbog nedostatka novca po svemu sudeći bez Svjetskog kupa.

Bh. reprezentativka u streljaštvu Tatjana Đekanović odradila je pripreme za Svjetski kup, koji će biti na programu 24. februara u Nju Delhiju. Ovo takmičenje bilo bi idealna uvertira za Evropsko prvenstvo, koje očekuje Bh olimpijku.

Ipak neizvjesno je da li će na takmičenje otici. Problem je naravno nedostatak novca.

 " Ovih dana razgovaram sa trenerom i razmišljamo da li ima neka mogućnost da odem u Nju Delhi, ali situacija je teška i kako sada stvari stoje - neću nastupiti. Odlazak na Svjetski kup dosta košta, avio-karta za jednu osobu je 600 evra, moramo biti u oficijelnom hotelu, u kojem noć košta 150 dolara, tu je i kotizacija od 170 evra... Zaista mi je žao što je tako, radovala sam se nastupu na jakom takmičenju", rekla je Đekanovićeva za "Nezavisne".

Članica teslićkog Geofona žali i zbog toga što mora da brine o finansijama i što ne može u potpunosti da se posveti treninzima.

"Teško je trenirati kad brinete i o finansijama, to mi je uvijek u podsvijesti. Pitam se zbog čega treniram ako ne idem na takmičenje, a ako mi neko pomogne - osjećam da sam dužna, tako da nikad ne mogu otići na nastup 'čiste' glave", istakla je bh. olimpijka.

Ukoliko ne ode u Nju Delhi, prvo naredno veliko takmičenje je Evropsko prvenstvo koje će od 6. do 12. marta biti održano u Mariboru.

" Na sreću, to nam je blizu, tako da neće biti problema. Imam velika očekivanja od Šampionata Evrope, u odličnoj sam formi, na treninzima odlično gađam i s te strane sam veoma zadovoljna", istakla je devetnaestogodišnja reprezentativka, koja će na EP nastupiti u juniorskoj konkurenciji. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC