• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka u Napoliju: Predsednik vs trener

Autor mondo.rs

Aurelio De Laurentis oštro kritikovao Mauricija Sarija, koji mu nije ostao dužan.

Kuva podno Vezuva! Poraz Napolija u Madridu (1:3), nagovestio je da će u četvrtfinale Lige šampiona Real, ali to što neće uspeti da se prvi put u svojoj istoriji domognu evropskih Top 8 nije jedini problem u klubu sa juga Italije.

Tenziju je dodatno podigao predsednik Aurelio de Laurentis, koji je samo nekoliko trenutaka po završetku utakmice pred kamerama oštro kritikovao trenera Mauricija Sarija i ekipu.

"Nedostajalo nam je pravog napolitanskog duha. Jedini koji je pokazao borbenost bio je Insinje, a on je i dao gol. Ostali jednostavno kao da nisu postojali na terenu. Kao da su bili uplašeni velikim Realom, koji čak i nije pružio posebno dobru partiju", izjavio je De Laurentis i potom se koncentrisao na trenera:

"Ne želim da ulazim u trenerove odluke", rekao je, ali ne i izdržao da to učini:

"Ulažem ogroman novac u tim, a na kraju uvek igraju isti igrači. Ne kažem da je Milik trebalo da počne utakmicu, ali bih voleo da trener malo više eksperimentiše sa timom. Bližimo se kraju sezone, a neki igrači skoro i da nisu igrali. Ne razumem zašto. Da smo znali da će biti tako, mogli smo novac da uložimo u neke druge projekte".

Za ove reči, Mauricio Sari je saznao tokom konferencije za medije, pa nije ostao dužan predsedniku.

"Ja sam svaki dan u klubu, na treninzima, pa je predsednik možda trebalo da mi kaže šta ima u lice, umesto da to iznosi pred kamerama. Ja sam taj koji donosi odluke o timu. Millik je bio na klupi jer je tek izašao iz ozbiljne povrede i ne može da izdrži više od desetak minuta jakog ritma. Da je počeo utakmicu, mogli smo da izgubilo 0:5. Možda je to što igramo na Santjago Bernabeu, protiv Reala koji je trenutno šampion Evrope i sveta, uticala na mlade igrače, ali ovo gostovanje je sigurno ogromno iskustvo za njih. Kroz ovakve utakmice igrači odrastaju. Real je protiv nas pružio možda najbolju svoju partiju u poslednjih nekoliko meseci, ali uprkos rezultatu, verujem da možemo do četvrtfinala", poručio je Sari.

Inače, među igračima koji su bogato plaćeni prošlog leta, a koji ne igraju baš mnogo ove sezone je i naš Nikola Maksimović. Reprezentativac Srbije je bio među rezervama Napolija u Madridu, ali nije ulazio u igru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC