• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: Odlazim! Real već sprema zamene...

Autor mondo.rs

"Odlazim iz Madrida, odlučan sam, nema povratka nazad", objavila su dva vodeća madridska sportska lista navodne Ronaldove reči. Real već sprema zamene.

Kristijano Ronaldo se ne šali i apokaliptične najave njegovog demonstrativnog odlaska iz Španije, koje je objavila portugalska "A Bola", nisu samo pritisak na Real Madrid i španske vlasti, već…

...ono što je najbolji fudbaler sveta čvrsto odlučio i oko čega ne želi više da raspravlja.

Madridski listovi "Marka" i "As", pozivajući se na izvore unutar portugalske reprezentacije koja se u Rusiji takmiči na Kupu konfederacija kao prvak Evrope, tvrdi da je Ronaldo saigračima rekao da "nema šanse da se nešto promeni u njegovoj odluci da napusti Real Madrid".

Kilijan Mbape, Paulo Dibala, Robert Levandovski, Antoan Grizman i Eden Azar fudbaleri su kojima Real Madrid razmatra "umanjenje štete" očekivanim odlaskom Ronalda.

Prethodno, "A Bola" je objavila da je Ronaldo imao sastanak sa predsednikom kluba Florentinom Perezom i da je tom prilikom obavestio prvog čoveka Reala da ne želi više da živi i radi u Španiji, gde se protiv njega vodi spor zbog utaje poreza u visini od oko 14 miliona evra.

Nezvanično, i Real Madrid ima svog udela u ovoj malverzaciji koja je danima tema broj jedan na Iberijskom poluostrvu, a Ronaldo navodno smatra da se našao u problemu sa zakonon pre svega zbog propusta koji se tiču kluba, ne njega lično.

"Odlazim iz Madrida, odlučan sam, nema povratka nazad", objavila su dva vodeća madridska sportska lista.

"Marka" ističe da u Realu čine sve da se približe svom najboljem fudbaleru i pokušaju da ga smire, ali da od toga neće biti ništa i da će Ronaldo posle devet neverovatnih sezona u belom dresu potražiti novi klub - a pominju se pre svega Mančester Junajted i Pari Sen Žermen.

Iako CR7 u ugovoru ima izlaznu klauzulu od milijardu evra, listovi navode da bi Real Madrid u novonastaloj situaciji razmatrao ponude od oko…

...200 miliona evra.

Ronaldo ima 32 godine.

U međuvremenu, trener Real Madrida Zinedin Zidan zvao je Ronalda telefonom i poručio mu da ne želi da ga izgubi, ali je pitanje šta je čuo s druge strane "žice"...







Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC