• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac: Nastaviti niz protiv Izviđača

Autor mondo.ba

U taboru RK Borac m.tel ističu da im odgovara žestok ritam utakmica i da niz bez dobrih rezultata žele da nastave u derbiju protiv Izviđača.

Veliki rukometni derbi između Borca i Izviđača biće odigran u nedjelju od 18 časova u dvorani Borik.

Duel 20. kola Premijer lige BiH Banjalučani dočekuju sa optimizmom iako su izgubili šanse za šampionsku titulu, za koju se bore Vogošća i Izviđač.

Samopouzdanje igračima Borca dodatno je povećalo osvajanje Kupa RS te remi sa Vogošćom u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH.

"Biće ovo zahtjevna utakmica, naravno derbi kola. Mislim da će biti dobra utakmica, iako smo i mi i oni u proteklim danima imali teške utakmice. Ko se prije oporavi i bolje fokusira ima veće šanse za dobar rezultat. Što se tiče naše uigranosti, imali smo dvije utakmice za vikend pa u srijedu imamo rutinu, nemamo mjesta da nešto posebno mijenjamo. Motiva nam ne nedostaje. Mislim da smo odmorni i možemo izdržati ovaj težak ritam, ne samo u nedjelju već i dalje. Nadam se da će naša igra biti dovoljna za pobjedu", rekao je trener Borca Bojan Unčanin pred duel sa Izviđačem.

On ističe da nema nekog posebnog pritiska.

"Veći pritisak bio je u srijedu u kupu protiv Vogošće gdje smo željeli dobar rezultat pred revanš pa da možemo kroz kup do trofeja. Pritisak je normalan pred derbi, ali nema nekog posebno velikgo pritiska. U dobrom smo ritmu, imamo pet utakmica bez poraza i nadam se da će tako i ostati u nedjelju“, istakao je Unčanin.

Rukometaš Borca Duško Hercegovac istakao je da su crveno-plavi napravili dobar posao u posljednjih nekoliko utakmica.

"Ova utkamica u srijedu protiv Vogošće bila je jedna od boljih naših utakmica ove sezone. Pritisak je na izviđači, jer ako izgube, gube trku za titulu, a mi ćemos e potruditi da napravimo dobar rezultat za nas“, rekao je Hercegovac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC