• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar se pozdravio s Parizom i ne vraća se!

Autor mondo.rs

"Ljubav" koja je otpočetka bila osuđena na propast.

Gde ima dima - ima i vatre!

Prošlo je više od šest meseci otkako se pojavila mogućnost da najskuplji fudbaler svih vremena Nejmar, koji je letos prešao u PSŽ u transferu vrednom 222 miliona evra, napusti Parižane i izgleda da su te prognoze zaista bile tačne.

Gotovo svake nedelje slušamo novu dozu spekulacija na ovu temu, a današnji "AS" prenosi da je Nejmar svoje saigrače obavestio da napušta klub posle Mundijala.


Brazilski fudbaler za PSŽ nije igrao još od februara zbog povrede metatarzalne kosti, i koji je razljutio navijače pošto nije došao na proslavu titule svog kluba, neće do kraja ove sezone odigrati nijedan meč za Parižane kako ne bi rizikovao obnavljanje povrede kako bi bio spreman za SP.

U razgovoru sa saigračima, od kojih ga mnogi nisu prihvatili (navodno sukob sa Kavanijem), kazao je da naredne sezone sigurno neće igrati za Pari sen Žermen, pa bi tako njegov poslednji meč za ovaj klub mogao da bude februrski protiv Marseja kada je upisao dve asistencije.

PSŽ-u do kraja sezone ostaju mečevi protiv Rena i Kana, ali ni na jednom od tih mečeva neće biti Nejmara, čak ni na stadionu, prenose francuski mediji. Čitav period oporavka, Brazilac je proveo u domovini.

Ukupno, odigrao je 30 mečeva i postigao 28 golova uz 19 asistencija, a njegovo nezadovoljstvo u Parizu bilo je dovoljan poziv Realu da "krene u akciju".

Videćemo koliko je "kraljevski klub" spreman da izdvoji novca kako bi na "Bernabeuu" doveo jednog od najboljih fudbalera sveta, a za sada se spekuliše da ga Pari sen Žermen neće pustiti ispod 250 miliona evra.

Takođe, biće zanimljivo videti kako će sarađvati on i Ronaldo, o čemu je Zinedin Zidan već govorio na jednoj od prethodnih konferencija.


U svakom slučaju, najveći gubitnik u čitavoj priči je bogati francuski klub koji je pokušao da se takmiči sa najvećim klubovima sveta, ali je na kraju ipak morao da se nosi sa samovoljom fudbalera kom su dali sve kako bi se osećao kao najveća zvezda.

Ali, njemu to ipak nije bilo dovoljno...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC