• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema dogovora - Borac ispada iz Premijer lige!?

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Milivoje Glišić, vlasnik FK Džaja, je za naš portal saopštio da nije našao zajednički jezik sa čelnicima Borca o isplati ili reprogramu dugovanja.

 Nema dogovora - Borac ispada iz Premijer lige!? Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac je 24. maja na prošloj sjednici Drugostepene komisije za licenciranje zbog nedostaka kvoruma dobio priliku da izmiri dugovanja prema FK Džaja i bivšim fudbalerima, ali je do trenutka objave ovog teksta, nažalost, nije iskoristio.

Podsjetimo, komisija je u četvrtak Slobodi iz Tuzle i banjalučkom klubu je prolongirala rok za ispunjene obaveza prema povjeriocima, kako bi dobili licence za takmičenje u Premijer ligi BiH za sezonu 2018 /19.

Sloboda je svoje probleme riješila, kao i GOŠK, ali Borac, uprkos dodatnom vremenu nije uspio da nađe zajednički jezik sa Milivojem Glišićem, vlasnikom FK Džaja, kojem "crveno-plavi" duguju 594.000 KM.

"Ja jesam za dogovor i žao mi je što je Borac došao u ovakvu situaciju. Prije nekoliko dana smo dva-tri sata sjedili i bio sam spreman da pristanem na reprogram. Nije mi bilo važno, pristao sam i na 24 rate, ali niko iz Borca mi nije ponudio garanciju da će to što potpišemo biti redovno isplaćivano. I sada sam spreman na dogovor, neka prva rata bude i 1. avgusta, ali želim garanciju, a ne obećanje. Ranijih godina sam pristajao na reprogram, ali je sve završeno na obećanjima i prosto više nisam u mogućnosti da pristajem na takve dogovore", rekao je Milivoj Glišić za MONDO i dodao:

"Ponavljam, žao mi je Borca, ali ja nisam kriv i samo tražim ono što je moje".

Nastavak sjednice Drugostepene komisije za licenciranje zakazan je za danas u 14 časova, do kada Borac ima rok da dostavi dokaz o isplati spornih dugovanja ili dogovor o reprogramu.

/Ko umjesto Borca?/

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC