• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković preuzeo Tekstilac

Autor mondo.ba

"Zadovoljstvo je otići u ovako organizovan i stabilan klub", rekao je bivši trener banjalučkog Borca Igor Janković, koji je preuzeo klub iz Dervente.

 Igor Janković trener FK Tekstilac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Igor Janković novi je trener Tekstilca iz Dervente.

Prvoligaš RS nakon osvojenog samo jednog boda u prva tri kola utpustio je Marka Stojića i na njegovo mjesto postavio nekadašnjeg trenera banjalučkog Borca.

"U razgovoru sa ljudima iz kluba vidio sam da su stvarno ambiciozni i da žele da naprave iskorak u Prvoj ligi RS. Dosta rade na infrastrukturi, sviđa mi se cijeli taj projekt i zadovoljstvo je otići u tako organizovan i stabilan klub, onda je tu i lijepo raditi“, rekao je Janković za MONDO.

Na duel protiv svog bivšeg kluba Janković će morati da sačeka do proljećne polusezone pošto je Tekstilac već igrao protiv Borca i upisao poraz 2:1.

"Nama je naravno svima želja da se Borac vrati gdje mu je mjesto, u Premijer ligu BiH i to mu želim od srca. Pratio sam i tu utakmicu, bila je dosta neizvjesna do zadnjeg minuta, ali sve kada se sabere Borac i treba da bude perjanica fudbala RS i nadam se da će se što prije vratiti u elitu. Što se tiče tog duela protiv mog bivšeg kluba mogu da kažem da smo svi mi profesionalci i ne razmišljamo puno o Borcu, najbitnija nam je sljedeća utakmica. Imamo kadrovskih  problema ali moramo da se usredotočimo i d apokušamo da izvučemo što bolji rezultat, pobijedimo i da se vratimo na neki kolosjek i tamo gdje treba da budemo, a to je vrh tabele“, rekao je Janković.

Sljedeći protivnik Tekstilca, ekipa Podrinje u prošlom izvukla je remi protiv banjalučkog Borca, ali Janković ipak tu činjenicu uzima sa rezervom, kada je u pitnaju kvalitet ekipe iz Janje.

"Borac je svima magnet. I Tekstilac i Željezničar odigrali su dobro protiv Borca. Svim ekipama u okruženju imponuje da igra protiv tako kvalitetnog rivala sa tradicojom i u tim trenucima ekipe daju  i više nego što objektivno mogu. Sigurno da taj rezultat poziva na oprez, ali isključivo o sebi treba da razmišljamo i da pokušamo da se vratimo na staze unazad par godina u kojima je Tekstilac bio u vrhu Prve lige RS“, zaključio je Janković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC