• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šehić i Todorović: Nema opuštanja protiv Turske

Autori mondo.ba Autori Fena

Reprezentacije BiH započela je pripreme za mečeve protiv Turske i Sjeverne Irske, a golman "zmajeva" Ibrahim Šehić, koji nastupa u Turskoj, očekuje odličnu atmosferu na stadionu u Rizeu i motivisanog protivnika.

"U Rizeu nas očekuje pun stadion i dobra atmosfera. Vjerujem da će Turci dati priliku igračima iz domaćeg prvenstva koji će sigurno biti jako motivisani. Očekuje nas teška utakmica", izjavio je Šehić.

Smatra da će i u selekciji BiH neki igrači dobiti priliku za igru, ali da će pristup svakako biti ozbiljan.

"Vjerujem da će selektor dati priliku nekim igračima da se dokažu i uklope u selektorov sistem igre, a oni će sigurno biti motivisani da pokažu koliko mogu. Očekujem ozbiljnu utakmicu za koju se moramo dobro pripremiti", dodao je Šehić.

U selekciji BiH jedan od standardnih igrača postao je Darko Todorović, koji se nada ta će tako ostati i u budućnosti. Todorović je podsjetio da je selekcija BiH savladala Sjevernu Irsku u prvom meču Lige nacija, ali da igra bh. tima nije bila najbolja.

"Drago mi je što sam standardan reprezentativac i nadam se da će tako ostati. Znamo kako smo odigrali prvu utakmicu protiv Sjeverne Irske i šta moramo popraviti, ali najvažnije je da smo pobijedili. Nadam se pobjedi i u drugom meču. Protiv Turske takođe moramo igrati ozbiljno i pokušati pobijediti", naglasio je Todorović.

Repezentacija BiH će sutra otputovati u Tursku, gdje će u četvrtak, 11. oktobra na stadionu "Rize Šehir" u Rizeu igrati prijateljski meč protiv domaće selekcije.

Utakmica Lige nacija protiv Sjeverne Irske na rasporedu je u ponedjeljak, 15. oktobra na stadionu "Grbavica" od 20.45 sati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC