• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Tomić: Pokušavate da me isprovocirate?

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih nezadovoljan partijom svojih igrača u Zagrebu nije bio naročito raspoložen za pitanja na konferenciji.

 Milan Tomić poslije poraza od Cedevite: Pokušavate da me isprovocirate? Izvor: MN PRESS

Milan Tomić, očekivano, nije bio zadovoljan partijom svojih igrača.

Crvena zvezda mts je u Zagrebu odigrala možda i najlošiji meč ove sezone i ubedljivo je poražena (84:68) od drugoplasiranog tima lige Cedevite, za prvi poraz na jadranskoj tabeli, na kojoj uz njihovo ime sada piše skor 16-1.

Trener crveno-belih se uz čestitke rivalu na pobedi, uz konstataciju da su bili bolji od njih i da se njegova ekipa probudila tek u poslednjoj deonici, vratio na meč protiv Valensije.

"Bili su bolji od nas, tek u poslednjoj četvrtini smo odigrali nešto. Gledali smo ovu utakmicu kao priliku da se dignemo posle poraza od Valensije, ali nas je on psihički i fizički malo ugušio i nismo uspeli da reagujemo", kazao je Tomić koji je potom upitan za izostanak Cirbesa.

Nemac nije putovao sa ekipom u Zagreb, nakon slabe partije protiv Valensije, tako da su protiv Cedevite kao centri zaigrali Majkl Odžo 10 poena) i Dušan Ristić (12).

"Za Cirbesa je moja odluka da ne bude u 12", kazao je Tomić bez želje da obrazloži da li je u pitanju odmaranje ili kazna za povratnika u Crvenu zvezdu.

ZVEZDA NEPREPOZNATLJIVA U ZAGREBU: PRVI PORAZ - TEŽAK!

Da li je za vas iznenađenje ovako ubedljiv poraz?

"Šta da vam odgovorim na to... Da li je iznenađenje kad dobijemo 16 utakmica zaredom i kako igramo? Za vas je iznenađujuće kada izgubimo od Cedevite. Poštujem sve novinare, u Srbiji i Hrvatskoj i svuda, ali nekad sam iznenađen kako na televiziji pričate o mojim igračima", naveo je trener Zvezde koji je potom ušao u polemiku sa novinarima koji su mu govorili da ne rade na televiziji i da njegova kritika ne stoji.

Novinari koji su bili prisutni na konferenciji su konstatovali i da je Tomić, od početka, nekako neraspoložen da odgovara na pitanja, na šta je on uzvratio:

"Koliko god pokušavate da me isprovocirate, nećete uspeti... Nemate šanse to da uradite", rekao je Tomić i potom polako napustio konferencijsku salu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC