• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha na Meaci: Veni, vidi, vici!

Autor mondo.rs

Siniša Mihajlović preuzeo je od Pipa Inzagija ekipu koja je izgubila 0:4 kod kuće od Frozinonea i bila bez pobede na strani od 2017, a onda...

Siniša Mihajlović vratio se u Bolonju da pokuša da ispravi sve ono što je napravljeno za 21 kolo Serije A, a napravljeno je mnogo štete.

Srpski trener preuzeo je tim od Pipa Inzagija posle blamantnih 0:4 na "Dal'Ari" u meču sa Frozinoneom, održao nekoliko treninga, pripremio momke za gostovanje "svojim" nerazurima na "Meaci" i...

Inter – Bolonja 0:1 (0:1).



Ovo je bila tek treća pobeda Bolonje ove sezone, a prva nad Interom u poslednjih šest godina. "Rossoblu" nije pobedio nikoga od 30. septembra i utakmice sa Udinezeom kod kuće (2:1).

Strelac za prvu pobedu na gostovanjima od decembra 2017. godine bio je Federiko Santander u 32. minutu na asistenciju Erika Pulgara.

Ispostavilo se da razbijena, malodušna i nervozna postava trenera Lućana Spaletija do petog minuta nadoknade nije uspela da uzvrati na ovu konkretnu "latino" akciju Paragvajca i Čileanca.

Delovalo je početkom sezone da će Inter, ako ništa drugo, biti bar "siguran treći" iza Juventusa i Napolija, ali su Spaleti i igrači to "debelo" doveli u pitanje "formom" ove zime.

U poslednja tri kola "neazuri" su osvojili bod, a ispali su i iz Kupa posle meča sa Lacijom kod kuće. Ove večeri porazio ih je tim koji je u poslednja četiri kola osvojio bod, odnosno ekipa koja je u decembru i januaru postigla ukupno pet golova u ligi.

DOGODI SE I TO (PONEKAD): JUVE PAO U 93. MINUTU



Inter: Handanović – Soareš (Ranokija), De Fraj, Škriniar, Dalber – Vesino, Brozović – Kanderva (Martinez), Najngolan (Mario), Perišić – Ikardi.

Bolonja: Skorupski – Mbaje, Danilo, Vojnović (Gonzales), Dijks – Orsolini, Pulgar, Poli, Palasio (Krejci) – Sorijano, Santander (Destro).

Interisti su na predstavljanju ekipa izviždali i trenera Spaletija i nezadovoljnu zvezdu, Ivana Perišića, ime Rađe Najngolana su potpuno "iskulirali", a potom ovacijama pozdravili svog biveg napadača, sada veterana iz redova Bolonje, Rodriga Palasija.

Tako je počelo, nastavljeno je kombinacijom zvižduka, hukanja i smeha kada je Spaleti u finišu uveo štopera Andreu Ranokiju da igra u špicu sa kapitenom Maurom Ikardijem i "pomoćnikom" Lutarom Martinezom, a završeno je uvredama onih koji su ostali na tribinama "milanske fudbalske katedrale" da isprate do kraja novo mučenje Intera.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA SERIJE A

Prve minute za Bolonju od dolaska iz Torina, upravo na insistiranje bivšeg trenrea Mihajlovića, odigrao je nesuđeni reprezentativac Srbije, Lijanko Vojnović. Štoper koji se svojevremeno predomislio i odlučio da, ipak, ne nastupa za "orlove", zamenjen je u 49. minutu.

Vojnović (22) ima srpsko i brazilsko državljanstvo, kada je stasao za nastupe za mlade reprezentacije na kratko je prihvatio poziv iz FSS i obreo se među "orlićima", ali se potom predomislio i zahvalio na budućim pozivima...

U sledećem kolu Mihajlovićev tim dočekuje Đenovu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC