• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lejkersi daju SVE za "Obrvu"!

Autor mondo.rs

Prema saznanjima novinara "Los Anđeles Tajmsa", Nju Orleansu je poslata zaista grandiozna ponuda za Ol star centra.

U susret isteku roka za obavljanje trampi, što će se desiti u četvrtak, od Nju Orleans Pelikansa zavisi da li ćemo videti jedan od najvećih "trejdova" u novijoj istoriji lige.

Kako je objavio novinar "Los Anđeles Tajmsa" Bred Tarner, Lejkersi su spremni da za Entonija Dejvisa daju praktično sve vredno što imaju, pa i ono što bi tek trebalo da uzmu - osim, naravno, Lebrona Džejmsa.

Da bi uparili dvojicu superstarova, "jezeraši" su Pelikansima poslali sledeću ponudu: Lonzo Bol, Kajl Kuzma, Brendon Ingram, Ražon Rondo, Lens Stivenson, Majkl Bizli i dva pika prve runde na predstojećim draftovima!

Nju Orleans bi uz Dejvisa dao i krilo Solomona Hila, što se takođe može tretirati kao ustupak od strane Lejkersa, s obzirom na to da Hil ima ugovor do leta 2020. vredan 13 miliona dolara godišnje, mada objektivno vredi višestruko manje.

Pelikansi bi u ovakvom "trejdu" dobili bukvalno sve što žele - talentovane mlade igrače, draft pikove i rasterećivanje platnog spiska.

Kakav će epilog imati ova priča, saznaćemo najkasnije do četvrtka u 21.00 po srednjeevropskom vremenu.

Dejvis, koji će na kraju sezone postati ograničeno slobodan agent, nedavno je saopštio svom timu da ne želi da potpiše novi ugovor, već da hoće tamo gde misli da će imati realne šanse da se bori za titulu. Od tog trenutka ga više nije bilo na parketu, ali je takođe sklonjen iz nekih promotivnih spotova.

I Lejkersi (skor 27-26) i Nju Orleans (23-30) trenutno su ispod crte koja deli buduće učesnike plej-ofa od timova koji će u maju na draft lutriju.

Koliko bi novokomponovani Lejkersi bili bliži tom cilju od ovosezonskih Pelikansa (sa Dejvisom, Holidejom, Rendlom, Mirotićem...) koje su "uništile" brojne sitne povrede, veliko je pitanje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC