• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Repeša: Atmosfera u hali? Bolje da ćutim...

Autor mondo.rs

"Ne vucite me za jezik", rekao je trener Budućnosti posle prve utakmice serije.

 Jasmin Repeša poslije Zvezda - Budućnost - Ne vucite me za jezik Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U prvoj utakmici finala ABA lige, Zvezda - Budućnost 91:77.
Posle meča, trener Podgoričana Jasmin Repeša "otvorio" je konferenciju za novinare čestitkom za domaće.

"Mislim da su pobedili ne zasluženo, nego više nego zasluženo i poveli 1:0. Sa naše strane je bio dobar deo prvog dela, a završnica prvog poluvremena i početak drugog nisu bili kako smo želeli".

"Istina je da smo promašili veliki broj šuteva i sa ovakvim procentom za dva i za tri je teško dobiti utakmicu. To nam daje ekstra mogućnost za drugi meč, pod uslovom da se neke osnovne stvari zadovolje - skok u reketu, povratak u odbrani pre svega... To je falilo i to je glavni razlog zašto smo izgubili utakmicu"
, dodao je trener gostiju.

Na konstataciju da je Budućnost još jednom izgubila ubedljivo u derbiju protiv Zvezde i na pitanje da li je to znak da crveno-beli ne odgovaraju njegovom timu, rekao je:

"Sve stoji, da je četiri puta bila ubedljiva pobeda Zvezde. Na nama je da pokažemo da to nije tako. Imamo priliku već prekosutra. To ćemo videti".

VIDEO:
OVAKO JE ZVEZDA "SLOMILA" BUDUĆNOST!

Da li je sad veći pritisak?

"Lično nisam (pod pritiskom). Igrao sam više od 20 plej-ofova, samo jednom nisam, i znam kako to izgleda. Utakmica se završila, ovo je četvrta pobeda Zvezde, ali u plej-ofu je dobra stvar da sledeća utakmica ide vrlo brzo. Prema tome, to je već prekosutra. Mi moramo da napravimo analizu, dobru pripremu, mnogo veću mentalnu nego tehničko-taktičku, i u odbrani i u napadu. To u jednom momentu nije bilo loše, ali kad je popustilo, onda je sve otišlo na stranu Zvezde".

Upitan za naelektrisanu atmosferu, u kojoj su sudije gađane, a potom navijači izbacivani iz prvog reda, Repeša je rekao:

"Nemojte da me vučete za jezik. Čovek sam koji je u stravičnom balansu po svim pitanjima, pa i tome, ali... Ne bih odgovorio. Ako počnem pričati o atmosferi, onda ću dotaći neke stvari koje ne bih hteo da kažem".

Crnogorski izveštači upitali su ga za njegov pristup utakmici i brojne izmene.

"Što se tiče mene i mog pristupa, pripremili smo utakmicu kako treba. Dok smo bili u sistemu defanzivnom i ofanzivnom, bilo je kako treba. Onog momenta kada smo počeli da iskačemo... Na primljen lagan koš se ne odgovara brzim napadom, već strpljivim. Od kada sam trener ove ekipe, uvek imamo dobru reakciju posle tajm-auta, ali to ne traje dugo. Morao sam da potrošim treći tajm-aut šest minuta pre kraja, da sam mogao morao bih ih tražiti 15", odgovorio je Repeša.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC