• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijedorski sudija fizički napadnut u Foči!

Autor mondo.ba

Sudija iz Prijedora Bojan Panić napadnut je na stadionu u Foči nakon utakmice između Sutjeske i Tekstilca iz Dervente (0:0) u 29. kolu Prve lige Republike Srpske.

 Prva liga RS: Sudija napadnut na utakmici Sutjeska - Tekstilac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sutjeska nije uspjela da savlada Dervenćane (0:0) u sedmom kolu Lige za opstanak i ispustila priliku da dođe vrlo blizu opstanka u šampionatu.

Sudeći po izvještaju delegata utakmice Vladana Simeunovića iz Bijeljine, Fočaci su okrivili sudiju iz Prijedora Bojana Panića što nisu osvojili vrijedne bodove, pa je nakon utakmice došlo i do fizičkog obračuna.

"Po završetku utakmice na centru igrališta sudiji je prišao predstavnik domaćina Mladen Milanović i prijetio sudiji da će ga fizički napasti. Potom kada su sudije došle do ulaza u službene prostorije na arbitra utakmice su nasrnuli predstavnik Sutjeske i igrač ekipe iz Foče Marko Mrgud. U gužvu je utrčao i neindetifikovani navijač koji je udario glavnog sudiju, a u gužvi su učestvovale i druge osobe", navedeno je u izvještaju delegata utakmice iz Foče.

Sutjeska je poslije ovog "egala" ostala na pretposljednjem mjestu na tabeli i vrlo je izvjesno da će preseliti u niži rang takmičenja s obzirom da ove sezone ispadaju četiri ekipe.

Naravno, pod uslovom da Krupa administrativnim putem ne ostane u Premijer ligi BiH zbog problema drugih timova sa licencom. U tom slučaju iz Prve lige RS ispašće tri tima.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vultures

Sta reci, a da nije zalosno. Divljaci

MILOŠ

NEČUVENO

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC