• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlići" raspoloženi pred EP: Hoćemo na vrh (FOTO)

Autor mondo.rs

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Beogradu pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu. Selektor izgovorio: "Hoćemo da budemo prvaci Evrope".

 Evropsko-prvenstvo-za-mlade-u-Italiji-od-16.-do-30.-juna Izvor: MN PRESS

Goran Đorović je za danas u beogradskom hotelu "M" zakazao zbor "orlićima" pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu od 16. do 30. juna.

Mimo običaja, jer je do sada uglavnom bio slučaj da se svi uzdržavaju od prognoza, ovog puta, selektor Goran Đorović je prvi "ispalio": "Želimo evropsku krunu!".

Ovakav optimizam nije bez osnova. "Orlići" će na Apeninskom poluostrvu igrati sa sjajnim mladim štoperom Nikolom Milenkovićem i napadačem za koga pitaju mnogi u Evropi i koji će, moguće, obući dres Real Madrida - Lukom Jovićem.

A u ovom timu biće i momaka koji su već svetski prvaci (takozvani "Novozelanđani") i znaju kako se osvaja tron, poput Vukašina Jovanovića, Milana Gajića, Andrije Živkovića, Ivana Šaponjića...

Selektor Đorović dodaje da ne može, naravno, da garantuje da će njegov tim i osvojiti evropsku titulu, ali da ima šanse kao i svaka od 12 reprezentacija učesnica.

"Svi su tu izuzetni - takvi smo i mi i imamo legitimno pravio da se nadamo. Veliko poštovanje svima, ali nikoga se ne plašimo... Stalno govorimo igračima da treba da teže vrhunskim rezultatima. Ako mi ne verujemo u nas kako ćemo bilo šta da uradimo? Suludo bi bilo da ne razmišljamo o evropskoj kruni", rekao je Đorović novinarima.

Ovaj virus optimizma predvodnika, izgleda, zahvatio je i igrače. Došli su na okupljanje sa osmesima, sa velikom željom da urade "nešto" na Evropskom prvenstvu.

Bogosavac: Možemo daleko na EP

Spisak "orlića" za EURO: Tu su Jović, Bleki, Radonjić... gde je Grujić?

FOTOGRAFIJE

Okupljanje i početak priprema propustiće Nikola Milenković, Luka Jović, Andrija Živković, Nemanja Radonjić i Saša Lukić, koji će se "orlićima" priključiti posle dve utakmice seniorskog tima sa Ukrajinom i Litvanijom. Naknadno će se priključiti i Uroš Račić i golman subotičkog Spartaka Miloš Ostojić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC