• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav udarac za Brazil: Nejmar ne igra Kopu!?

Autor mondo.rs

Razlog nije povreda...

 Nejmar ne igra Kopa Ameriku Izvor: MN PRESS

Južna Amerika bruji!

Najveća brazilska zvijezda Nejmar mogao bi da propusti predstojeći Kopa Amerika u domovini zbog toga što nije psihički spreman da se u ovom trenutku posveti fudbalu.

To je procjena potpredsjednika Fudbalskog saveza Brazila (CBF) Fransiska Noveleto koji je svjestan da je optužba Nejmara za silovanje manekenke Nažili Trindade, što je on odmah negirao, značajno uticala na njega i da bi ga novinari na svakom koraku pitali za to...

Novelito je rekao da "može da se kladi" da Nejmar neće igrati na Kopa Amerika i da će od selektora Titea tražiti da preskoči ovo takmičenje.

"Psihički nije spreman da odigra dobar Kopa Amerika, ali ni da se suoči sa novinarima... Već je odigrao ispod svakog nivoa na prethodnom Svjetskom prvenstvu, možete li da zamislite još i ovo? Cijeli svijet bi dobio ako se Nejmar ne bi pojavio na ovom takmičenju", rekao je Novelito koji je očigledno odlučio da "nagazi" Nejmara na deset dana do turnira.


Za sada nema informacija da li će ga Tite i definitivno skloniti iz tima, ali je jasno da bi u igračkom smislu to svakako bio veliki udarac za Brazil.

Izostanak najskupljeg igrača svih vremena, koji se tek oporavio od povrede koljena, i koga je na treningu već "namagarčio" mlađi saigrač, značio bi i da Brazil ne bi bio više apsolutni favorit Kopa Amerike, dok bi iz drugog plana vrebala Argentina.

Na papiru bi "karioke" ostale favorit, ali pitanje je da li Žesus, Rišarlison, Firmino i Kutinjo mogu da iznesu sami odlučujuće utakmice.

Kopa Amerika se igra od 14. juna do 7. jula u Brazilu.

Titulu brani Čile.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Udarac? Spas!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC