• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pol Pogba: Otkako sam musliman bolja sam osoba

Autor mondo.rs

Fudbaler "crvenih đavola" Pol Pogba otvoreno je govorio o vjeri i kako mu je pomogla u životu.

Rijetko kada fudbaleri govore o vjeri, ali je Pol Pogba napravio izuzetak.

Najskuplji fudbaler u istoriji Premijer lige je u podkastu za "The Times" otkrio da je musliman, odnosno da smatra da je islam kao religija negativno predstavljen u svijetu, dok lično vjeruje da je bolja osoba otkako je prihvatio kao svoju.

"Islam nije ono što svi vidite i pomislite - terorizam. To je nešto prelijepo, a ne samo ono što čujete u medijima", kazao je Pol Pogba.

"Ova vjera me je promijenila, shvatio sam neke stvari u životu. Vjerujem da sam zbog toga možda i mirniji iznutra. Bila je to dobra promjena u životu pošto nisam od rođenja musliman, iako je bila moja majka".

Šampion svijeta sa Francuskom iz 2018. godine je otkrio da je prošlog mjeseca posjetio Meku, a da je uticaj okoline svakako pomogao tome da mu približi islam.

"Imam mnogo prijatelja koji su muslimani. Pričamo stalno o tome, preispitivao sam i ja samog sebe, istraživao... Kada sam se molio s prijateljima osjetio sam se mnogo bolje".


Kazao je da ga je taj događaj promijenio i da se od tada svakog dana moli pet puta, a smatra takođe da mu je ta religija otvorila nove vidike. 

"Mislim da sam od tada i sam bolja osoba. VIše razmišljam i o životu poslije smrti, život je sam test...", naveo je Pol Pogba koji je kazao da je suština islama u poštovanju prema ljudskom rodu, bez obzira na religiju, boju kože...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC