• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija dobija selektora - Tumbaković pre Antića!

Autor mondo.rs

Srbija dobija novog selektora nakon sedmica nagađanja. Nakon sastanka Odbora za hitna pitanja FSS očekuje se ozvaničenje...

 Srbija - Tumbaković selektor, Antić otpao Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ljubiša Tumbaković će u narednim danima preuzeti kormilo reprezentacije Srbije, prenijeli su danas srpski mediji.

ANKETA: Ko za novog selektora Srbije?

Fudbalski savez Srbije je čini se napokon donio odluku o čovjeku koji će predvoditi najbolje fudbalere naše države, a nakon nekoliko sedmica polemisanja i nagađanja, slovo je palo na doskorašnjeg selektora Crne Gore.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević


Nakon rastanka sa Mladenom Krstajićem, "A" selekcija Srbije je bez prvog trenera već više od dvije sedmice, a u međuvremenu su se kao kandidati pominjali Dragan Stojković Piksi, Radomir Antić, upravo Ljubiša Tumbaković i brojni drugi.


Ipak, izgleda da je odlučeno – iskusni strateg će sjesti u "vruću stolicu" i pokušati da sjaj, koji je izgubila tokom prethodnih godinu dana,vrati reprezentaciji i odvede je na EURO 2020.

On je reprezentaciju Crne Gore napustio nakon odbijanja da vodi ekipu na utakmici sa južnom srpskom pokrajinom Kosovom prije manje od mjesec dana, ali po svoj prilici neće dugo čekati na novi angažman.

Prema pisanjima "Informera", novi selektor će zarađivati 300 hiljada evra godišnje, što je isto koliko su imali i njegovi prethodnici, Slavoljub Muslin i Mladen Krstajić.Navodi se da će Tumbaković i zvanično biti imenovan za selektora u narednim danima nakon sastanka Odbora za hitna pitanja FSS.

Pred njim će biti veoma teška situacija – loš start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i čudna atmosfera oko nacionalnog tima sigurno će biti prve tačke na dnevnom redu.

Prva utakmica koja predstoji "orlovima" jeste susret sa Portugalom u Beogradu 7. septembra ove godine, a već tada ćemo moći da vidimo u kom pravcu će iskusni trener promijeniti izgled reprezentacije Srbije i kako će raspolagati igračkim potencijalom koji u svakom slučaju ne manjka.  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC