• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U drugom autu bio bokser: Molim se da je Kuzmić dobro!

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Učesnik saobraćajne nesreće u kojoj je teško povrijeđen košarkaški reprezentativac Srbije priča kako je došlo do sudara.

 Učesnik saobraćajke bokser Dražan janjanin - Nadam se da je Kuzmić dobro Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Kuzmić
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Košarkaški reprezentativac Srbije i povratnik u Crvenu zvezdu, Ognjen Kuzmić, teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju rano ujutru na putu Banjaluka - Prijedor.

Po njega je hitno došao helikopter da ga prebaci u Beograd, pošto se nalazi u komi, a povrijeđen je i njegov prijatelj sa kojim se nalazio u "poršeu". Putnici drugog automobila, "BMW", prošli su sa lakšim povredama. Jedan od njih je bokser iz Prijedora, 30-godišnji Dražan Janjanin, koji je za portal "Srpskainfo" prepričao stravičan događaj.

Izjavio je da su on i Marko Mijatović, koji je vozio, ostali živi samo zahvaljujući prisebnosti i brzoj reakciji Mijatovića.



"Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima jutros oko pet sati kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svjetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smera i skrenuo u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u bankinu. Međutim i 'porše' koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji lijevi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila", ispričao je Janjanin.

 "BMW" se potom prevrnuo na krov, dok se "porše" u kom se nalazio Kuzmić zaustavio tek 200 metara dalje.

"Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletjelo je sa puta. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta".

Janjanin i njegov prijatelj prošli su sa lakšim povredama.

"Imamo posjekotine od stakla. Ja sam šio ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju", rekao je bokser iz Prijedora.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ja

Ћ,ш

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC