• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Uz puno 'Bilino polje', pada i Željo"

Autori mondo.ba Autori Fena

Nakon dobrog starta sezone te osvojenih sedam bodova u prva tri kola, Čelik će u derbiju četvrtog kola Premijer lige ugostiti sarajevski Željezničar, koji takođe ima sedam bodova.

  "Ovo je jako važna utakmica za nas. Biće to teška utakmica, ali, računajući na podršku naših navijača, vjerujem da ćemo pobijediti", izjavio je na današnjoj pres-konferenciji trener Čelika Hasan Ozer, koji je najavio kako je zbog povrede upitan nastup Ljubiše Pecelja.

On je juče bio na treningu, ali je neizvjestan za nastup pa bi ga mogao zamijeniti Paragvajac Karlos, koji je jedina prava zamjena za poziciju lijevog bočnog.

"Prema protivniku, njihovom nedostatku, odrediću i sastav. Pecelj se osjeća spremnim, ali vidjećemo da li je to tako. Moramo igrati samo s potpuno spremnim igračima. Ovo je i najvažnija utakmica od kako sam došao u klub", istakao je Ozer.

Podsjetio je da Željezničar ove sezone još nije primio gol.

"Naša je prednost što igramo kući, pred našim navijačima. Ali, i mi smo uspješan tim, koji želi i zadržati uspješan niz", kazao je Ozer, koji je ponovo zamolio navijače da ne dozvole da se, kao protiv Sarajeva, prekidom protivnički igrači odmore od njihovih napada.

"Uz prepuno 'Bilino polje', znam da ćemo dati sve što je do nas. Daćemo maksimum i nadam se da ćemo i pobijediti", rekao je napadač Haris Dilaver, koji se ove sezone još nije upisao u strijelce.

Međutim, on ističe kako su iza njih teške utakmice, u kojima i nisu stvarali puno šansi, ali da je u svemu najvažnije da su osvajali bodove. Nada se da će i on početi postizati golove.

4. kolo Premijer lige BiH

Radnik - Borac (17:30)

Mladost - Tuzla siti (17:30)

Čelik - Željezničar (19:00)

Sloboda - Velež (21:00)

Zrinjski - Zvijezda 09 (odgođeno)

Široki Brijeg - Sarajevo (odgođeno)

TABELA: Sarajevo 7, Željezničar 7, Čelik 7, Tuzla siti 6, Široki Brijeg 4, Mladost 4, Borac 4, Sloboda 4, Radnik 3, Zrinjski 3, Zvijezda 09 1, Velež 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC