• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgovor na tenk: Parkirali traktor na Maksimiru!

Autor mondo.rs

Ispred stadiona Crvene zvezde, pred odlučujuću utakmicu LŠ, postavljen je tenk, a samo dan poslije na Maksimiru u Zagrebu je neko parkirao traktor.

 Tenk-na-stadionu-U-Zagrebu-parkirali-traktor-kao-odgovor Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Tenk
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Vojni tenk ispred stadiona Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji je postavljen na platou ispred sjeverne tribine, izazvao je mnogo komentara i ovdašnje i regionalne javnosti, a sada je stigao i "odgovor" iz Zagreba - pod zapadnom tribinom Dinamovog stadiona je parkiran traktor, vjerovatno kao aludiranje na akciju hrvatske vojske "Oluja" tokom koje je protjerano hiljade Srba.

Fotografiju pogledajte OVDJE.

Inače, mnogi navijači Crvene zvezde izrazili su neslaganje sa ovim potezom iza kojeg je stala uprava o čemu svjedoči i to što je na zvaničnoj Facebook stranici kluba objavljena fotografija tenka, uz komentar: "Nova atrakcija na našem stadionu".

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je rekao da je to "maketa tenka" koja ima gusjenicu, kao i da je izvršen "kontradiverzioni pregled" vozila.

"To nije tenk, već je reč o maketi tenka, dakle o nečemu što podsjeća na tenk. Ne radi se o nečemu što može da ugroži bilo čiji život. Mi smo kao policija, naravno, uočili to vozilo i obratili se Višem i Osnovnom tužilaštvu i obavijestili Vojsku Srbije. Tužilaštvo se izjasnilo da tu nema elemenata krivičnog djela. Da nema ničega što se goni po službenoj dužnosti. Policija više nema ni osnov za dalje postupanje", rekao je Stefanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC