• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sedma sila" i ljekari za porast nataliteta (FOTO)

Autor mondo.ba

Prvom revijalnom utakmicom - između ljekara Univerzitetskog kliničkog centra i novinara "Sedma sila" na gradskom stadionu u Banjaluci u četvrtak je zvanično počela kampanja "Djeca nam se rađala".

 Revijalni meč u Banjaluci: Ljekari - Novinari 2:0 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Pred skoro dupke punim Gradskim stadionom u Banjaluci u organizaciji istoimene fondacije, s ciljem podizanja svijesti o značaju povećanja nataliteta u Republici Srpskoj, odigrana je revijalna utakmica između ljekara i novinara kao uvertira susretu između veterana Borca i Crvene zvezde.

Kampanju "Djeca nam se rađala" stanovnici Srpske mogu da podrže pozivom na humanitarni broj 1432 i tako doniraju jednu KM, za doprinos povećanju nataliteta u Srpskoj.

Početak kampanje "Djeca nam se rađala" ozvaničen je puštanjem balona i prvim udarcem koji je na terenu izveo nekadašnji predsjednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić, uz prisustvo predsjednika fondacije Vlade Đajića.

Legendarni Džaja rekao je da Zvezda sa zadovoljstvom podržala početak kampanje "Djeca nam se rađala" u Republici Srpskoj i izrazio nadu da će i druge sfere učiniti isto.

"Ovo je jedna lijepa akcija, danas se igra humanitarna fudbalska utakmica na gradskom stadionu u Banjaluci. Nadam se da će i druge sfere učiniti ovako nešto, da popularišemo i da se što više djece rađa na ovim prostorima", istakao je Džajić.

Iako rezultat revijanog meča nije bio u prvom planu, pobjedu su golovima Ninića i Stajčića odnijeli ljekari rezultatom 2:0.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Dzaba ljekari kad I oni odose zato sto ih drzava neplaca sebi dijele bonuse za sta bilo a onima koji to zasluziju nista zato smo jedina drzava u okruzenju koju je napustio I poslednji djeciji kardiolog .Zato nek je zvanicnike sramota I bolje im je da se sklone sa stadiona jer su oni zasluzni za sve ovo

Pih

@Darko Obični smutljivac. Zasto bi se sklonili sa stadiona predsjednici i gradonacelnik kad je ova godina gradjevinski najbolja za Banjaluku u posljednjih 40-50. Kad sistemski rade na natalitetu, sistemski rade na borbi za evropsku prijestonicu kulture, sistemski rade da dognu Borac. Onda se pojave ovi negativci koji po pravilu nadju neki papir pored kante u nekom naselju koji su njima slicni i bacili, i onda krenu presti price oko toga o opstem beznadju i crnilu. Sreca sve ih je manje. Sve vise je pozitive i pozitivaca u gradu i Republici.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC