• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeremić: Jedva čekam ABA ligu

Autor mondo.ba

Mladen Jeremić prvo je pojačanje Igokee za narednu sezonu.U intervjuu za "Glas Srpske" govorio o očekivanjima od novog kluba, igranju u Venecueli....

 Jeremić: Jedva čekam ABA ligu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Poslije pauze od dvije sezone Mladen Jeremić vraća se u Jadransku ligu i od iduće sezone nosiće dres Igokee, sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor.

"Jedva čekam da ABA takmičenje počne. Vraćam se u Jadransku ligu poslije dvije godine, mada mi se u ovom trenutku čini da je prošlo i mnogo više vremena od kada sam posljednji put zaigrao u regionalnom takmičenju. Imam neki osjećaj da su me zaboravili u regionu i na neki način zbog toga sam dodatno motivisan da zaigram dobro i pokažem da nisam zaboravio da igram",  izjavio je Jeremić za "Glas Srpske".

Košarkaš koji može da igra na poziciji beka ili niskog krila rođen je u Loznici 1988. godine, a karijeru je počeo u Borcu iz Čačka (2006/07), da bi zatim prešao u FMP Železnik (2007/10), a potom naredne dvije sezone igrao za Hemofarm. Jednu sezonu proveo je u Ređo Emiliji, a ove godine nastupao je za Bakenors de la Gvajra iz Venecuele.

Posljednje dvije sezone nije igrao u ABA ligi, dok je prije toga pet godina igrao "na Jadranu" i to za FMP i Hemofarm. 

"Iako nisam bio akter ABA takmičenja, aktivno sam pratio sva dešavanja i poznati su mi rezultati Igokee koje je ostvarila u zadnje dve sezone kada su napravili "bum". Znam da će se ove sezone ekipa dosta razlikovati u odnosu na prošlu, ali ne verujem da će to umanjiti apetite. Teško je u ovom trenutku govoriti koji je naš cilj i o tome ćemo tek kada se budemo kompletirali. Plasman u sredinu tabele ne bi trebalo da bude problem",  rekao je Jeremić.

Sa reprezentacijom Srbije do 19 godina postao je svjetski prvak na šampionatu igranom u Novom Sadu 2007. godine, dok je sa univerzitetskom selekcijom osvojio zlatnu medalju na Univerzijadi 2011. u Šenženu.  Početkom ove godine potpisao je ugovor sa ekipom iz Venecuele Bakenors de la Gvajra i bio iznenađen kvalitetom tamošnje lige.

" Sama Venecuela dosta je daleko od Srbije i bila mi je totalno nepoznata u prvom trenutku. Nisam znao šta da očekujem, ali sam se uverio da je košarka na dosta visokom nivou. Klubovi imaju dobre budžete mada su stranci ti koji dižu kvalitet lige, uz nekoliko dobrih domaćih košarkaša. Naravno, liga Venecuele nije u rangu jačih evropskih liga, ali ima zavidan kvalitet ", izjavio je Jeremić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC