• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odita presudio Borcu (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

U pretposljednjem pripremnom meču na Zlatiboru, "crveno-plavi" minimalnim rezultatom poraženi od Mladosti iz Lučana.

 Borac Banjaluka Mladost Lučani 0:1 prijateljska utakmica Zlatibor 2019 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Golom Obiore Odite na samom početku drugog poluvremena, fudbaleri Mladosti iz Lučana porazili su banjalučki Borac minimalnim rezultatom 1:0 (0:0), u pretposljednjem kontrolnom meču "crveno-plavih" na Zlatiboru.

Ekipa Borca izgledala je daleko bolje nego na prethodnom meču protiv Napretka, u kojem su poraženi identičnim rezultatom.

Nešto lošije tim Branislava Krunića otvorio je meč, rival iz Lučana bio je konkretniji u prvih 20-ak minuta, nakon čega je Borac uspostavio terensku inicijativu.

Prvo poluvrijeme okončano je bez pogodaka, da bi već u prvom minutu nastavka Mladost povela golom iskusnog, 36-godišnjeg Nigerijca.

Tim iz Lučana imao je još jednu odličnu priliku, kada je nakon kornera Veljko Kijevčanin usamljensa svega nekoliko metara šutirao glavom preko gola.

Mogao je Borac do izjednačenja, reklo bi se zasluženog.

Udarac Marka Mirića, samo par minuta poslije vodećeg gola Mladosti, krajnjim naporom uspio je da odbrani Dragan Rosić. Pokušao je zatim i veoma raspoloženi Vladan Danilović, da bi nešto kasnije odličan šut Almedina Ziljkića završio malo pored gola.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U nastavku meča priliku je dobio i Djudoni Gbakle, koji je još uvijek na probi, ali je i na ovom susretu pokazao određeni kvalitet, tako da bi, u slučaju da se izbori za ugovor, mogao predstavljati vrijedno pojačanje za Borac.

I Zoran Milutinović dobio je određene minute, dok zbog lakše povrede u timu nije bilo kapitena Stojana Vranješa.

"Bila je ovo utakmica po izuzetno teškom vremenu, u kojoj nas ekipa Mladosti nije nadigrala, kao ni ranije Napredak. U pojedinim dijelovima igre bili smo i bolji, rastrčaniji, stvarali šanse, ali nam je sreća okrenula leđa. Nadam se da će nam se vratiti u nekim bitnijim susretima. Ovo su pripremne utakmice, rezultat nije bitan, iako bi nam, naravno, pobjeda mnogo značila. Imamo još desetak dana da se pripremimo za prvi meč u Premijer ligi BiH i nadam se da ćemo do tada svi biti zdravi i spremni", poručio je Danilović nakon meča.

U nedjelju od 10 časova, Borac će igrati protiv Radnika iz Surdulice, nakon čega slijedi povratak u Banjaluku.

BORAC - MLADOST 0:1 (0:0)

/Odita 46/

BORAC: Trkulja, Dujaković, Ćosić, Jovanović, Janičić, Danilović, Bosančić, Ziljkić, Jakupović, Mirić, Marković. Još su igrali: Lekanić, Runić, Milutinović, Gbakle, Aničić. Trener: Branislav Krunić.

MLADOST: Rosić, Leković, Andrić, Šatara, I. Milošević, Kijevčanin, Ristić, Radivojević, Tešić, Odita, Pavlović. Igrali su još: Obrenović, Pešić, Obrović, Sinđić, I. Jovanović. Trener: Nenad Milovanović.

Izvor: MONDO

Pratite MONDO SPORT i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC