• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uživajte u jeseni i jelima inspirisanim prirodom uz m:tel IPTV i 24Kitchen!

Autor Nikolina Damjanić

U novembru na kanalu 24Kitchen, u okviru m:tel IPTV-ja, gledajte premijere kulinarskih emisija „Adam i Po: Malezija u Australiji“, „Ejnslijeva hrana za dobro raspoloženje“, „Rudolfova prva pomoć u pekarskim nezgodama“ i „Lukin glavni sastojak“.

 Premijere na kanalu 24Kitchen Izvor: mtel

Vikend je idealno vrijeme za dobru kuhinju, kvalitetna jela i ukusne zalogaje oko kojih će se okupiti čitava porodica. Zato vikendom - subotom i nedjeljom od 13.00 časova gledajte nove majstorije u kuhinji jer jedan od najpoznatijih kuvarskih tandemskih šefova Australije -Adam Lijav i Po Ling, udružuju se u serijalu „Adam i Po: Malezija u Australiji“ da bi istražili svoje malezijsko naslijeđe u avanturi bogatoj aromama i smijehom.

Novi kulinarski serijal „Ejnslijeva hrana za dobro raspoloženje” gledaćemo radnim danima od 14.00 časova. Pridružite se jednom od najomiljenijih TV kuvara Velike Britanije u serijalu koji je, zapravo, putovanje koje pokreće strast prema lokalno uzgojenim sastojcima i hrani za dušu. Ejnsliju Hariotu pridružuje se kolega kuvar Džozef Denison i njih dvojica kreću u potpuno suprotnim pravcima, sve zbog toga da bi pronašli ukusnu hranu, nevjerovatne priče i jedinstvene ljude na mjestima gdje rade i odmaraju se.

Izvor: mtel

Na kanal 24Kitchen stiže emisija „Rudolfova prva pomoć u pekarskim nezgodama” koju gledamo od 21. novembra, radnim danima u 17.00 časova. U novom kulinarskom serijalu vrhunski kuvar i pekar Rudolf van Ven priskače u pomoć entuzijastičnim amaterskim pekarima kada se suoče s problemima. Jer kome se još nije dogodilo da se torta od šlaga uruši ili iskida, ili da dobije neobičan mus? Ne brinite, jer u svakoj epizodi Rudolf istražuje uobičajeni pekarski problem i dijeli svoje savjete.

Izvor: mtel

Kuvar Luka Ćijano, prezentuje svoj prvi televizijski serijal pod nazivom „Lukin glavni sastojak” kroz sedam polučasovnih epizoda koje će se emitovati srijedom od 13.00 časova od 30. novembra. On otkriva priče iz prošlosti o nekim važnim sastojcima i služi jela koja na tanjiru odišu pravim italijanskim aromama. U jednoj od epizoda, šef Luka će gledaoce upoznati sa sastojkom koji se koristi u tradicionalnoj italijanskoj kuhinji -pršutom iz Parme. Koristeći slatko-slani ukus pršute u fritulama od rikote, preko minijaturne fokače i rižota od prepelice, naučiće nas i kako se to kuva s kraljem italijanskih sireva -Parmigiano-Reggiano. Sva jela pripremaće uz jedan od Lukinih glavnih i neizostavnih sastojaka u kuhinji, a to je ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS