• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Dragović - (pre)veliki zalogaj: Na zimu nema šanse, a na leto - ko zna!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Medijski natpisi su "raspalili" maštu navijača Zvezde, ali je realnost malo drugačija...

 aleksandar-dragovic-crvena-zvezda-transfer-bajer-leverkuzen Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pokušaće tokom zime, najkasnije na leto, da pojača zadnju liniju tima, ali da bi se to desilo - prvo je potrebno neko da ode!

U aktuelnom igračkom kadru Zvezda ima četvoricu štopera, a kao što je MONDO ranije pisao najbliži "izlaznim vratima" je Nemanja Milunović, pre svega zbog godina i ugovora koji ističe krajem tekuće sezone. Ideja za njegovih naslednika ne manjka...

Možda će vas zanimati

Zvezda je i dalje zainteresovana za Lindzija Rouza, štopera Arisa, koga "juri" već skoro godinu dana, ali nije jedini koji je u tefteru čelnika iz Ljutice Bogdana.

Ideja koja se već nekoliko nedelja provlači je i Aleksandar Dragović iz Leverkuzena. Austrijski reprezentativac koji poseduje srpski pasoš ne bi zauzimao mesto stranca, ali je daleko skuplji nego bilo koja opcija u odbrani koja je interesantna crveno-belima.

Dragović, koji nikada nije krio da je veliki zvezdaš, ima ugovor sa Leverkuzenom do kraja 20/21, a potom će biti slobodan u izboru nove sredine jer mu neće ponuditi obnovu saradnje.

Bez obzira na to - nije nimalo jeftin!

Nezvanično se može čuti da je Dragovićeva osnovna plata u Leverkuzenu oko 2,5 miliona evra, što Crvena zvezda jednostavno ne može da plati, a s obzirom na to da se u julu za njega neće plaćati obeštećenje - moći će da traži lepe uslove.

Dragović je prosto nedostižan za Zvezdu i u januaru, Leverkuzen ne želi da ga pusti za džabe, a u periodu krize očekivano je da na "Marakani" uštede koliko god mogu.

Realnije je da štopera reprezentacije Austrije pojure u julu, "udare" na njegove emocije prema klubu, ali možda na kraju i to ne bude dovoljno pošto Zvezda neće moći da ponudi uslove kao klubovi iz Nemačke, Azije i drugih zemalja...

Dragović će biti jedno od boljih besplatnih rešenja na mestu štopera, a tu već nije mnogo do Zvezde - nego do konkurencije s kojom će zajedno licitirati.

Znala je Zvezda prethodnih godina da izvuče "keca iz rukava", dovede poznata i skupa imena kada je to malo ko očekivao, ali deluje da je u ovom trenutku Dragović mnogo nerealniji nego što su to bili Katai, Kanga, pa i Marin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC