• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mamurni" Škoti izgubili tri dana prekasno: I dalje slave pobedu nad Srbijom, Makedonci su nezaustavljivi!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Neće ih boleti poraz.

 Slovačka - Škotska 1:0 Liga nacija Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Škotske će verovatno još dugo ostati u ružnom sećanju ljubiteljima fudbala u Srbiji. Takvih je selekcija, nažalost, sve više, ali Škoti nakon velike pobede u Beogradu neće mnogo mariti za nedeljni poraz.

Oni su tri dana posle plasmana na Evropsko prvenstvo upisali prvi poraz u poslednjih 10 utakmica i to tri dana kasnije nego što su navijači u Srbiji priželjkivali.

Možda će vas zanimati

SLOVAČKA - ŠKOTSKA 1:0
/Greguš 31/

Slovačka je savladala Škote 1:0 u petom kolu druge grupe B divizije Lige nacija, u meču koji nimalo neće boleti "Tartan armiju".

Škotska se plasirala na EURO i dugo u noć je uz dosta alkohola proslavljala pobedu nad "orlovima". Sada su u dosta izmenjenom sastavu izabranici Stiva Klarka upisali bezbolan poraz.

Bezbolan, jer će čak i ako Češka savlada Izrael igrači Škotske ostati na prvom mestu na tabeli i u poslednjem kolu će im biti potrebna pobeda da se plasiraju u A diviziju Lige nacija i time potvrde veliki napredak u poslednje dve-tri godine.

Za to vreme, osim Škota, još jedan učesnika Evropskog prvenstva je igrao, ali su igrači Severne Makedonije nastavili da pobeđuju - pala je Estonija 2:1.

Makedonci su u Skoplju upisali pobedu koja ih dovodi na prvo mesto u grupi C divizije Lige nacija, u kojoj su još i Jermenija i Gruzija, tim koji su u četvrtak savladali u istorijskom meču.

I Makedonci bi tako mogli da se plasiraju u B diviziju Lige nacija, baš onu diviziju u kojoj se trenutno nalazi Srbija. Strelci su bili Ivan Tričkoviski i Vlatko Stojanovski, dok je Rauno Sapinen bio jedini strelac u timu Estonije.

Ukoliko Gruzija savlada Jermeniju, izjednačiće se na vrhu tabele sa Makedoncima kolo pre kraja, s tim da ne bi direktan okršaj u poslednjem kolu odlučivao o prvom mestu. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC