• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bože, hvala što igram za ovu veliku naciju": Amerikanka u dresu Srbije oduševljava, poslala emotivnu poruku!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Ona je već uspela da oduševi srpsku javnost - i na parketu, i van njega!

 "Bože, hvala što igram za ovu veliku naciju": Amerikanka u dresu Srbije oduševljava Ivon Anderson Izvor: MN PRESS, Instagram/@yvonnea12/printscreen

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo 2021. godine i to dva meča pre kraja kvalifikacija.

Posle meča su naše devojke taj uspeh i te kako umele da proslave, a u obe situacije - na parketu protiv Turske i na proslavi u Istanbulu - istakla se Ivon Anderson.

Možda će vas zanimati

Amerikanka je praktično preko noći postala član reprezentacije Srbije i vrlo važan adut Marine Maljković. Odmah se pokazala sa 13 poena u pobedi protiv Litvanije, dok je protiv Turske uspela da našu selekciju i čak spasi poraza u poslednjim sekundama prvog produžetka.

Sa 25 poena u Istanbulu, predvodila je Srbiju na najbolji način, a još ranije smo imali prilike da se upoznamo sa njom i saznamo ko je zapravo Ivon Anderson.

A ona je sada putem svog Instagram profila poslala moćnu i emotivnu poruku. Zbog ovih reči, postaće samo još draža u očima navijača Srbije i ljubitelja ovdašnje košarke.

"Bog me je blagoslovio više nego što sam ikada mogla da sanjam! Izuzetno sam zahvalna na ovoj prilici da predstavljam jednu veliku naciju - Srbiju! Srećna sam što se borim zajedno sa saigračicama i igram za trenera kome verujem i koga neizmerno poštujem. Obećavam vam da ću dati sve od sebe za Srbiju", glasila je njena sjajna poruka.

Srbija će na Evropskom prvenstvu 2021. godine braniti bronzanu medalju osvojenu na prethodnom šampionatu Starog kontinenta.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC