• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul i Arsenal dodatno oslabljeni: Stigle loše vesti iz Egipta, Salah i Elneni i dalje pozitivni

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Nadali su se brzom povratku u Englesku, ali ništa od toga

 Liverpul i Arsenal dodatno oslabljeni: Stigle loše vesti iz Egipta, Salah i Elneni i dalje pozitivni Izvor: Tanjug/AP, Shaun Botterill/Pool Getty Images

Nastavljaju se nevolje za Liverpul i Arsenal – Mohamed Salah i Mohamed Elneni su i dalje pozitivni na koronavirus i moraće da ostanu u samoizolaciji.

Fudbalski savez Egipta objavio je rezultate poslednjeg testiranja, što znači da neće moći da se vrate u Englesku kako je planirano.

Možda će vas zanimati

Salah se spremao za povratak u teško pogođeni Liverpul koliko danas, ali je čekao rezultate testiranja. Koji su konačno stigli, ali nisu bili onakvi kakvim se nadao.

Salah i Eleni došli su na reprezentativnu akciju da igraju protiv Togoa u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija, ali su obojica u različitim terminima dobili pozitivne testove.

Elneni je igrao u pobedi nad Togom 1:0 u subotu u Kairu, a onda je morao da ode samoizolaciju i nije putovao sa timom na revanš. FS Egipta potvrdio je još tri pozitivna slučaja po povratku u zemlju, među kojima su i portparol tima i maser.

Prvi pozitivni test Salaha i Elnenija udaljio ih je od nedeljnih utakmica u Premijer ligi.Liverpul dočekuje lidera na tabeli Lester, dok Arsenal ide u goste neugodnom Lidsu. Klop neće moći da računa i na Trenta Aleksandera-Arnolda, Džoa Gomeza, Virdžila van Dajka i Žoela Matipa.

Ipak, Salah je prvi strelac tima, postigao je 10 golova u 13 mečeva Liverpula ove sezone, uključujući i osam u osam prvenstvenih utakmica.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC