• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov deveti igrač Intera pozitivan na korona virus

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni 35-godišnji lijevi bek je svakako bio neizvjestan za utakmicu protiv Torina ove nedjelje zbog povrede mišića zbog koje je napustio pripreme reprezentacije Srbije.

 Aleksandar Kolarov deveti igrač Intera pozitivan na korona virus Izvor: ANTONIO CALANNI/AP, Tanjug

Aleksandar Kolarov je deveti igrač Intera koji je zaražen virusom kovid 19, nakon što se iz Srbije vratio s povredom mišića, a potom saznao da je bio pozitivan na korona virus, prenosi Anadolija.

Iskusni 35-godišnji lijevi bek je svakako bio neizvjestan za utakmicu protiv Torina ove nedjelje zbog povrede mišića zbog koje je napustio pripreme reprezentacije Srbije.

Možda će vas zanimati

"La Gazeta delo Sport" izvještava da je Kolarov dobio loše vijesti po povratku u Italiju, jer ga je rezultat testa na korona virus isključio iz konkurencije za predstojeće utakmice i stavio u izolaciju.

Kolarov nema simptoma, ali je test pozitivan, tako da se na listi igrača Intera koji su trenutno oboljeli od kovid 19 pridružio Danijeleu Padeliju i Marcelu Brozoviću.

Roberto Galjardini moći će igrati protiv Torina, nakon što su rezultati njegovog testa dok je bio s reprezentacijom Italijom bili "sumnjivi", pa je morao napustiti ekipu koja se pripremala se večerašnji duel Lige nacija sa Bosnom i Hercegovinom u Sarajevu.

Inter je prethodno zbog korona virusa bio bez Milana Škrinjara, Galjardinija, Ešlija Janga, Rađe Naingolana i Alesandra Bastonija, a deveti je bio Ašhraf Hakimi, koji nije mogao igrati u Ligi šampiona protiv Borusije Menhengladbah, uprkos činjenici da je bio negativan na retestiranju uoči utakmice.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC