• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tumba" i dalje žali za Škotskom i Eurom: "C'est la vie", biće još puno tih kvalifikacija za ovu mladu Srbiju

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Selektor Srbije sumirao utiske posle ubedljivog trijumfa nad Rusijom.

 Ljubiša Tumbaković i dalje žali za Škotskom i EURO Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije je tešku i mučnu 2020. godinu završila onako kako su se navijači najmanje nadali - ubedljivomi lepršavom pobedom protiv Rusije - 5:0!

Ređali su se golovi Radonjića, Jovića, Vlahovića i Mladenovića, a "orlovi" su u Beogradu potpuno ponizili četvrtfinalistu poslednjeg Mundijala i učesnika Evropskog prvenstva na kojem nas neće biti.

Možda će vas zanimati

Posle meča, partijom svog tima bio je zadovoljan i selektor Ljubiša Tumbaković, koji je ipak priznao da je meč mogao i dosta drugačije da izgleda.

"Dobra utakmica je bila. Malo smo imali sreće, istini za volju. Igrali smo motivisano, igrači su hteli da se dokažu i bili su skoncentrisani na ono što su želeli da pokažu. Lepo je sve to, ali bih voleo da smo bolje prošli protiv Škotske i otišli na Evropsko prvenstvo. "C'est la vie", nismo se plasirali i čekamo neku sledeću šansu", počeo je Tumbaković za "Sportklub".

"Ovo je mlada ekipa i ima sigurno budućnost, posebno igrači koji su vrlo motivisano i ambiciozno ušli u meč. Baš su mladi. Biće tu puno tih kvalifikacija za Svetsko i Evropsko prvenstvo za njih da se pokažu", konstatova je selektor.

On je istakao i da nije bilo planirano da Vlahović uđe u igru već u 30. minutu i da Srbija punih sat vremena odigra sa čak trojicom klasičnih napadača na terenu.

"Sticaj je okolnosti, imali smo velikih problema u organizaciji utakmice. Puno igrača nije moglo da igra zbog korona virusa i brojnih povreda, juče smo imali povredu, pre toga smo imali, pa i danas. Ali izborili su se i Duci Vlahović je dao gol", rekao je Tumbaković posle pobede protiv Rusije.

Srbija je uz pomoć pobede Mađarske nad Turskom obezbedila opstanak u B diviziji Lige nacija.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC