• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umislio da je Zidan, pa dobio crveni: Arsenal se provukao protiv Bijelsinih "ludaka", pogađali prečku 3 puta! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nije bilo golova, ali jeste bilo uzbuđenja.

 arsenal-lids-0-0-premijer-liga-crveni-karton-nikolas-pepe-video Izvor: Tanjug/Pool via AP/Michael Regan, Twitter/@Gary4W/Printscreen

Nastavljaju se Arsenalovi slabi rezultati. Da nije bilo one pobede protiv Mančester junajteda na "Old Trafordu", ovo bi bila potpuna katastrofa od početka sezone, ali posle neubedljivog remija na gostovanju Lidsu možemo da kažemo da "tobdžije" i ove sezone igraju kao tim iz sredine tabele Premijer lige. A tamo se sada i nalaze.

Možda će vas zanimati

LIDS - ARSENAL 0:0

Igrači Mikela Arteta ne da nisu uspeli da pobede na "Eland Roudu", već su jedva uspeli da sačuvaju "živu glavu", pošto je ekipa Marsela Bijelse dominirala, stvarala šanse i imala igrača više na terenu tokom čitavih 40 minuta.

A glavni krivac za to je Nikola Pepe. Fudbaler iz Obale Slonovače imao je svoj momenat ludila u 51. minutu, kada je umislio da je Zinedin Zidan u finalu Svetskog prvenstva 2006. godine.

Pepe je glavom o glavu udario igrača Lidsa i mada to nije bilo onako brutalno kao Zidanov start nad Markom Materacijem, posle konsultacije sa VAR sobom, sudija Entoni Tejlor mu je pokazao put u svlačionicu.

Pojačali su se tada napadi Lidsa, tima koji je čak 23 udarca uputio ka golu "tobdžija", ali na kraju ništa nije vredelo.

Čak ni činjenica da su domaći tri puta pogađali okvir gola Arsenala nije bilo dovoljno da makar jedan od udaraca ipak savlada Bernda Lena. Nije Lids imao ni sreće u tim situacijama, pa je Arsenal uspeo da se provuče i upiše prvi ligaški remi ove sezone.

Arsenal sada ima samo 13 bodova iz čak devet utakmica i nalaze se na 11. mestu, ali bi do kraja ovog kola mogli još koje mesto da "skliznu".

Lids je upisao drugi remi i imaju dva boda manje od Arsenala.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC