• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojevič pred Čuku o malerima u Partizanu: "Preguraćemo nekako ovu godinu, šta da radimo..."

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

"Mi smo Partizan i imamo veliki fond igrača, generalno je to okej, ali kad imate Holendera, Bajbeka i Markovića koji nisu spremni - to je problem za nas".

 Stanojevič pred Čuku o malerima u Partizanu: "Preguraćemo nekako ovu godinu, šta da radimo..." Izvor: MN PRESS

Partizan je uhvatio dobar zalet i prethodnog vikenda odigrao je najbolju utakmicu jeseni pošto je ubedljivo savladao TSC (4:0). "Prštalo" je u Senti, mogli su crno-beli da postignu još neki gol, a posle meča trener Aleksandar Stanojević blistao je od sreće.

Problem s Partizanom bila je nekonstatntnost, a Stanojević se nada da će njegova ekipa u 17. kolu protiv Čukaričkog (subota, 16.00) uspeti da zadrži isti nivo igre i upiše nova tri boda.

Možda će vas zanimati

Neće biti lako jer su povređena čak tri napadača. Od ranije Stanojević nije mogao da računa na Bajbeka i Markovića, dok je u četvrtak pozitivan tekst na korona virus dobio i Holender. To pravi dosta problema Stanojeviću i deluje da još nije izabrao kojih 11 će napasti "brđane".

"Igramo dobro u poslednje vreme. U dobrom smo raspoloženju, imamo izuzetnu ekipu koja je stabilna i bori se za Evropu. Biće to neizvesna utakmica", rekao je Stanojević.

"Malo je problematično što su tri napadača povređena. Mi smo Partizan i imamo veliki fond igrača, generalno je to okej, ali kad imate Holendera, Bajbeka i Markovića koji nisu spremni - to je problem za nas. Ko god da ne igra nije problem, uvek imamo rešenje", dodao je trener Partizana na konferenciji za medije i objasnio da su opcije Štulić i Asano.

"Bajbek sigurno neće biti u konkurenciji za tim, ali nadam se da hoće za sledeću. Videćemo danas na treningu da li je Štulić spreman za veliki meč. Dobro je ušao ovde protiv Proletera i nagovestio je, videćemo šta ćemo odlučiti još...".

Nije želeo mnogo Stanojević da poteže priču o problemima, ali novinari su instistirali...

SUMA

"Suma je opasan u svakom trenutku, sa klupe ili kad počne, nije potrčao mesec dana zbog povrede i zato nije počeo. Samo je problem što ne znam koliko je spreman da izdrži veći deo utakmice i tu još vagamo, videćemo šta ćemo i kako ćemo", dodao je trener Partizana.

"Možete da imate i pet-šest povređenih igrača, ali je problem jer su na istoj poziciji. Preguraćemo nekako ovu godinu, šta da radimo!", kazao je Stanojević koji nije želeo da se u njegovom glasu prepozna zabrinutost.

Ističe da dobro poznaje trenera "brđana" Dušana Đorđevića, stil igre njegovog tima opisuje kao "konkretan i direktan", a dobro će Partizanu doći to što odbrana sjajno funkcioniše.

"Zadovoljan sam, bitno je da nam nisu stvarali šanse i da nismo imali problema, menjali smo pojedine igrače, prihvataju i stabilniji smo. Svi igraju u odbrani - od napada do golmana", zaključio je trener Partizana.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC