• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Bašakšehira jasno i glasno: Ako četvrti sudija ostane na terenu, NE NASTAVLJAMO meč sa PSŽ!

Autor Dragan Šutvić

Jasan stav

 Predsjednik Bašakšehir ako četvrti sudija ostane na terenu ne nastavljamo utakmicu sa PSŽ Izvor: Tanjug/Francois Mori/AP

Nevjerovatne scene dogodile su se večeras u Parizu, gdje su se u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona sastali Pari sen Žermen i Istanbul Bašakšehir…

Prema nepotvrđenim informacijama, sa klupe turskog tima optužili su Sebastijana Kolteskua, četvrtog arbitra iz Rumunije, da je pomoćnog trenera Ahila Veboa vrijeđao pominjući njegovu boju kože, na šta su u gostujućem timu reagovali i napustili teren.

Možda će vas zanimati

Za njima su krenuli i igrači Pari sen Žermena, kao i kompletna sudijska ekipa, na čelu sa glavnim arbitrom Ovidiuom Hateganom, a zatim je postalo je jasno šta se dogodilo.

Četvrti arbitar je, naime, pred svima rekao glavnom "Isključi crnca", koristeći riječ "Negro". To su na klupi Bašakšehira čuli, a napadač ovog tima Demba Ba je odmah ušao u verbalni sukob sa Rumunom.

Sudija se branio objašnjenjem da se tako govori u rumunskom jeziku, ali jasno je da nije mogao da se izvuče.

Goksel Gumusdag, predsjednik turskog šampiona, istakao je da ekipa neće nastaviti utakmicu ukoliko Koltesku ostane na terenu.

"Ovo je veoma loš dan i trenutak za fudbal. Četvrti sudija traži da glavni pokaže crveni karton Vebou, pokazuje na njega govoreći 'Negro'. To je neprihvatljivo i donijeli smo odluku da ne nastavimo utakmicu ukoliko četvrti sudija ostane na terenu. U protivnom, ne nastavljamo utakmicu. To smo jasno rekli. Ukoliko se povuče sa terena, nastavljamo, u protivnom nećemo", rekao je Gumusdag.

Dodao je da čekaju odluku te da ukoliko UEFA bude ignorisala ovaj slučaj, Bašakšehir će prihvatiti odluku, ali neće ostati nijemi.

(mondo.ba/agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC