• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u najjačem sastavu na Liberec: Stanković mijenja formaciju, Ivanić od starta!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mijenja se formacija, a tu je i povratak Ivanića...

 liberec-zvezda-uzivo-prenos-livestream-arena-sport-rezultat-sastavi Izvor: MN PRESS

I dok navijači Zvezde uveliko misle o žrijebu za nokaut fazu Lige Evrope - Dejan Stanković je od svojih igrača da zaborave na to i maksimalno se fokusiraju na Liberec.

Možda će vas zanimati

Utakmica 6. kola Lige Evrope između Slovana i Zvezde (četvrtak, 21.00) nema takmičarski značaj, ali "Mister" ne želi da njegova ekipa izgubi voljni momenat, posebno jer se radi u međunarodnoj utakmici. Ako ništa u igri je i motiv koeficijenta, kao i novčane dobiti...

Stanković je na konferenciji za medije pred polazak u Češku rekao da jedino ne može da računa na Aleksandra Kataija, pa je tako situacija značajno povoljnija nego prethodnih dana.

U nekoliko prethodnih mečeva Stanković je morao da kombinuje i prilagođava se kadrovskoj situaciji, dok će ovoga puta na susretu protiv Slovana biti na "slatkim mukama", pa će biti zanimljivo kojih startnih 11 će poslati na teren kraj reke Nise.

Još na konferenciji za medije moglo se zaključiti da će se Zvezda prebaciti u formaciju 4-1-4-1 (4-2-3-1) koju je češće igrala ove sezone, pošto će se Liberec vjerovatno braniti.

Pogledajte sastav u galeriji ili pročitajte ispod...

Tako će na golu biti Borjan (50. meč u Evropi za Zvezdu), dok će posljednju liniju činiti Gajić, Milunović, Degenek i Gobeljić, s tim da na mjestu lijevog beka može da dođe do promjene, odnosno Stanković se možda na kraju odluči za rekonvalescenta Rodića.

Na mjestu zadnjeg veznog se očekuje Sanogo, kome ovo može da bude i posljednji evropski meč za Zvezdu, dok će kao dvije osmice igrati Petrović i Kanga.

Povratak u tim imaće Ivanić, s tim da je Stanković rekao da ne može da odigra svih 90 minuta, a njegova uloga ovoga puta biće kraj lijeve aut-linije. Na njoj je najčešće igrao Katai, ali je za njega polusezona završena zbog povrede.

Na suprotnoj strani terena gledaćemo Bena, dvostrukog asistenta u pobjedi nad Gentom, dok je mjesto "špica" sada već rezervisano za Falćinelija.

Dakle, da rezimiramo...

Borjan - Gajić, Milunović, Degenek, Gobeljić (Rodić) - Sanogo - Ben, Petrović, Kanga, Ivanić - Falćineli.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC