• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima napadača koji je cijepao mrežu Milana: Falćineli prije 4 godine matirao Donarumu!

Autor 000

Biće silno motivisan...

 Liga Evrope Dijego Falćineli pogodak Milan Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Žreb je htio da se sastanu bivši evropski prvaci. Zvezda i Milan spojeni su u Nionu i u februaru će odlučivati o učesniku osmine finala Lige Evrope!

Asocijacija je mnogo, od čuvene magle u Beogradu iz 1988. godine, preko duela iz 2006. koji je obeležila "UEFA mafija" koreografija, pa Dejana Savićevića i Dejana Stankovića, koji dobro zna kako se pobjeđuju "rosoneri", a tu je i prvi Italijan u Zvezdi - Dijego Falćineli.

Možda će vas zanimati

U februaru će imati priliku da se sretne sa timom iz svoje domovine protiv koga je igrao dosta puta u karijeri, čak mu i dao gol dok je nastupao za Krotone.

"Iskren da budem, oduševio sam se kad sam vidio da smo na žrijebu izvukli Milan i da ćemo sa njima odmjeriti snage.Riječ je o fenomenalnoj ekipi i već sam čuo da je Crvena zvezda imala mnogo spektaklularnih duela sa italijanskim velikanom", naveo je Dijego Falćineli u razgovoru za zvanični sajt Crvene zvezde.

"Tako da, zaista se radujem tom meču i u ovom trenutku samo o tome razmišljam. Jedna od većih želja na proljeće mi je da odigramo što bolje protiv Milana i obezbijedimo prolazak u narednu rundu eliminiacione faze Lige Evrope".

Gol koji je dao igrajući za Krotone.
Izvor: YouTube/Seria A

Sigurno će i Falćineli, koji je u Zvezdu došao ljetos na pozajmicu iz Bolonje, imati veliku želju da se dokaže protiv "rosonera", taj meč će gledati cijela Italija.

"Imam iskustvo igranja utakmica sa Milanom, a uspio sam i da im postignem pogodak. Nadam se da ću uspjeti to da učinim i u dresu Crvene zvezde. Nemam dileme da će biti pravi spektakl, a nadam se da će do tad moći naši navijači moći da prisustvuju meču i pomognu nam", zaključio je Falćineli.

Falćineli je za Zvezdu do sada odigrao 19 mečeva i dao devet golova.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC