• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanga je precrtan kod Dejana Stankovića? Pravio skandale u Češkoj, pa dobio ukor pred isključenje!

Autor Dragan Šutvić

Vezni fudbaler Crvene zvezde je propustio dva meča.

 Dejan Stanković ne računa na Gelor Kanga  Izvor: MN PRESS

Znao je Dejan Stanković ljetos da Gabonac ima buran temperament. Znao je, ali i bio siguran da će uspjeti da ga primiri. Dobijao je informacije sa raznih strana, pričao sa bivšim saigraima i trenerima Gelora Kange da li mu je vezni neophodan...

Izgleda da na relaciji igrač - trener postoje neki problemi! Gelor Kanga je trenutno u drugom planu kod Dejana Stankovića!

Možda će vas zanimati

Mladi trener crveno-bijelih je kreativnog veznog fudbalera ''poslao na hlađenje'', kako se to u žargonu kaže. Kako prenosi ''Mozzartsport'', odnosi između Stankovića i Kange narušeni su u Liberecu, a zbog toga je Gelor propustio mečeve u Superligi.

I stvarno, kada se pogleda, Gelor Kanga nije igrao na posljednja dva prvenstvena meča. Iako je raspored gust, a vezni fudbaler potpuno spreman za utakmice, njega nije bilo na terenu.

Verbalna rasprava tokom poluvremena utakmice Slovan - Crvena zvezda, a zatim i burna reakcija fudbalera Zvezde kada je izlazio iz igre, natjerali su Dejana Stankovića da promijeni odnos prema Gaboncu. To što su se raspravljali bi možda i mogao da oprosti, ali.. Gelor Kanga nije želio da pruži ruku treneru kada je zamijenjen.

Nepoštovanje autoriteta je nešto što Kangu prati kroz cijelu karijeru, ali ''Mister'' to nije želio da toleriše. U Italiji, gdje je Stanković napravio ime, takve stvari su nedopustive!

Na sve to treba dodati i čuveni incident sa aerodroma, koji je osvanuo na internetu, a na kom se vezista Crvene zvezde ponaša... pa, u najmanju ruku, bahato.

Kada crveno-bijeli završe polusezonu utakmicom protiv Rada u Kupu Srbije (petak, 13:30), Kanga će postati tema u kancelarijama. Razmišljaće o njemu Stanković, Mrkela, Terzić,... tražiće način da ga vrate u pogon ili da ga potpuno precrtaju.

Prethodnog ljeta je Zvezda odbila ponudu tešku dva miliona evra za standardnog reprezentativca Gabona. Ove zime bi, vjerovatno, pristala na takvu. Nema veze što je Gelor Kanga jedan od najbitnijih igrača za uspješnu fudbalsku jesen crveno-bijelog tima.

(MONDO/Mozzartsport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC