• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo napravio haos, Klop poludio zbog izjave: Branili se sa deset igrača, a htjeli pobjedu?!

Autor Dragan Šutvić

Ponovo ''pecka'' kontroverzni Portugalac.

 Murinjo napravio haos, Klop poludio zbog izjave: Branili se sa deset igrača, a htjeli pobjedu?! Izvor: Peter Powel/Pool EPA, Tanjug/Pool EPA/Peter Powel

Čudna shvatanja fudbala ima Žoze Murinjo. Njegov tim je poražen od Liverpula (2:1), pogotkom Roberta Firmina u nadoknadi vremena, a on smatra da je to bilo nezasluženo!

Iako se Totenhem veći dio meča branio sa desetoricom igrača iz lopte, Murinjo je na kraju meča ispričao kako je trebalo da pobijede! Imali su šanse, istina, pogotovo preko Stivena Bergvajna, ali je stativa pomogla Alisonu.

Možda će vas zanimati

Kontroverzne izjave nakon meča ''pecnule'' su Jirgena Klopa i Pepa Gvardiolu.

''Rekao sam Jirgenu Klopu da bolji tim nije pobijedio. On se nije saglasaio, ali to je samo njegovo mišljenje'', zaključio je Portugalac.

A onda malo i o ponašanju...

''Da sam ja radio pored aut linije to što je radio trener protivničkog tima... Nisam navikao da tako napadam i vršim pritisak. Šta je trebalo, da otmem tablu kojom se pokazuju izmjene? Znate koliko bi me kaznili'', bile su Murinjove riječi koje su se odnosile na trenera Liverpula.

Kasnije je pričao još malo, dodajući detalje o tome ko je bio bolji. Po njegovim riječima, Totenhem je propustio bolje prilike i šansu da riješi meč.

''Razočaran sam, ovo je nezaslužen rezultat. Igrali smo da pobijedimo, nismo bili zadovoljni bodom. Možda bi i remi bio realan, ali smo imali bolje šanse da stignemo do pobjede...'', rekao je Žoze Murinjo.

Posjed lopte od 76-24 u korist Liverpula, kao i 17:8 u udarcima ka golu rivala pokazuju da Murinjovo shvatanje ''boljeg'' tima na meču nije baš tačno. Ili da se ne poklapa uvijek sa statistikom.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC