• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sadik ne može da prežali poraz od Mančester junajteda!

Autor 000

Nigerijac ne zaboravlja crno-bijele.

 Umar Sadik Partizan Mančester junajzed Segunda Almerija Izvor: MN PRESS

Umar Sadik je bio jedna od boljih kupovina Partizana u posljednje vrijeme. Ne samo da je davao golove, već je na njemu i zarađeno. 

Sa druge strane i nigerijski napadač je uspio da podigne svoju karijeru na viši nivo dok je igrao u Beogradu. Sada je član Almerije, ali ne zaboravlja crno-bijele. 

U intervjuu za nigerijske medije on se prisjetio najvećeg meča koji je odigrao za Partizan - onog sa Mančester junajtedom u Ligi Evrope. 

"Liga Evrope je jedno od najjačih klupskih takmičenja, poslije Svjetskog prvenstva i Lige šampiona. Bilo je veliko iskustvo igrati sa Partizanom u Ligi Evrope, a vrhunac je bio duel sa Mančester junajtedom u Beogradu. Izgubili smo, jer nismo imali nimalo sreće. I dalje dobro pamtim utakmicu i čudim se kako smo je izgubili", rekao je Sadik.

On je naglasio da je sada u Segundi, ali da će se Almerija vratiti u viši rang. 

"Moram da se zahvalim Bogu na prilikama koje mi ukazuje u životu i u fudbalskoj karijeri. Kao igrač, san mi je da se okušam na najvišem nivou. Prošle sezone igrao sam u Ligi Evrope, a sada sam u španskoj drugoj ligi, ali Almerija je klub sa velikim budžetom i velikim planom da se vrati u Primeru. A, kada izborimo promociju, samo će nam nebo biti granica, vjerujte", optimističan je napadač iz Nigerije. 

Almerija je ove sezone jako loše počela sezonu, ali se iz kola u kolo penje na tabeli, a njegovi golovi su jedna od razloga za to. 

"Ambicija kluba da se vrati u prvu ligu Španije je razlog koji me je ubijedio da dođem ovdje. Svi u klubu žele da se plasiramo u elitu, jer tamo pripadamo po našem budžetu, stadionu, ambicijama", zaključio je Sadik.

Za povratak Almerije u elitu navijaju i svi "grobari", jer bi u tom slučaju dodatni bonusi legli na račun kluba iz Humske. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC