• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Janković kategoričan: Nisam pričao sa upravom o mjestu trenera Borca, fokusiran sam na sadašnji posao!

Autor Dragan Šutvić

Janković trenutno obavlja ulogu šefa omladinske škole

 Igor Janković kandidat za trenera Borca nisam pričao sa upravom o tome Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Odlaskom Vlade Jagodića, ostalo je upražnjeno mjesto trenera banjalučkog Borca.

U proteklih nekoliko dana, za njegovog nasljednika figurisalo je nekoliko imena – od sadašnjeg trenera Vojvodine Nenada Lalatovića, preko Dragana Jovića i Vuleta Trivunovića, do Darka Vojvodića, koji se oglasio putem Fejsbuka i odbacio mogućnost da se vrati na klupu.

Možda će vas zanimati

Tokom dana, u javnosti se pojavilo novo ime – a riječ je o sadašnjem šefu omladinske škole Igoru Jankoviću!

Janković je u Borcu, tokom druge polovine 2017. godine, obavljao ulogu koordinatora sportskog sektora, nakon čega je, poslije odlaska Zorana Milinkovića, imenovan za vršioca dužnosti trenera prvog tima.

Nedugo kasnije taj prefiks je izbrisan, a na mjestu prvog statega ostao je do marta 2018. godine, odnosno do dolaska Vojvodića.

"Iskreno, iz medija sam saznao za tu informaciju. Nisam ni sa kim pričao na tu temu, potpuno sam iskren, vi ste prvi kojima dajem izjavu na ovu temu", rekao je Janković za MONDO.

Osim Borca, Janković je trenirao Tekstilac, Kozaru i Rudar Prijedor, a od decembra 2014. do oktobra 2017. godine bio je pomoćnik Mehmedu Baždareviću na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Mladi stručnjak, koji posjeduje i UEFA Pro licencu, ističe da je u potpunosti posvećen poslu koji trenutno obavlja – a to je šefa omladinske škole fudbala kluba iz Platonove ulice.

"U potpunosti sam fokusiran samo na taj posao, na jačanje škole, masovnost, ali i ostvarivanje što boljih rezultata. Postignuti su možda i najbolji rezultati omladinaca u posljednje vrijeme. Skoro sve omladinske ekipe koje se takmiče u Premijer ligi BiH nalaze se u vrhu tabele. Kadetima je za bod izmakla jesenja titula, dok su predpioniri u takmičenju pod okriljem FS RS na prvom mjestu. Zaista sam u ovom momentu posvećen samo tome", jasan je Janković.

U svakom slučaju, ko god dođe na mjesto trenera Borca, treba očekivati da bude ustoličen do 10. januara, kad bi trebalo da počnu zimske pripreme.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC