• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejo pobjesnio zbog Terzićevog poziva: Neka me više ne spominje, nikada se nećemo pomiriti!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sada je jasno da Savićević neće biti gost na meču Zvezde i Milana.

 dejan-savicevic-odbio-poziv-zvezdan-terzic-crvena-zvezda-milan-liga-evrope Izvor: Printscreen/TV ArenaSport/MN Press

Dejan Savićević je igračka legenda Crvene zvezde, ali već neko vrijeme, tačnije od meča Crne Gore i tzv. Kosova, nije u dobrim odnosima sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem.

S obzirom da u februaru u nokaut fazi Lige Evrope slijedi duel Zvezde i Milan, klubova u kojima je Savićević ostavio dubok trag, ideja direktora crveno-bijelih Terzića bila je da "Genije" bude gost na "Marakani" na istorijskoj utakmici.

Možda će vas zanimati

Pozvao ga je putem medija, ali taj poziv je ipak odbijen.

"Mislio sam da nećemo pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku - to može samo neko ko ništa ne valja", rekao je Savićević za "Vijesti".

"Kao prvo - zamolio bih ga ovim putem me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, s kojima se nikad neću pomiriti. On to treba da zna - ima svoj život, ja imam svoj, i on je posljednji čovjek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu".

Savićević je rekao i da nema ništa protiv da ga na utakmicu Zvezde i Milana pozovu Svetozar Mijailović ili direktor Mitar Mrkela, dok poziv Zvezdana Terzića vidi kao provokaciju.

Izvor: MN PRESS

"Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smjeli - da je nikakav čovjek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori od njega da se pomirim s njim. Jer, ako te neko jednom povrijedi, povrijediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da bi vas još jednom 'uradili' ili 'odradili'", naveo je prvi čovjek crnogorskog fudbala.

"Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put - onda si budala. Eto, to je neki moj moto, i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je".

Podsjećamo, problemi na relaciji Savićević - Terzić su se pojavili nakon što je Ljubiša Tumbaković odbio da vodi reprezentaciju protiv ''Kosova'', a na tom meču takođe nisu željela da nastupe dvojica tadašnjih fudbalera Zvezde. Filip Stojković i Mirko Ivanić su u posljednji čas odbili da budu dio tima protiv reprezentacije koju Srbija ne priznaje.

Savićević je ocijenio da je u taj problem umiješan i Zvezdan Terzić, koji je po njegovim riječima ''nikakav čovjek'', dok je Terzić rekao da je to ''ludilo Dejana Savićevića''. Funkcioneru crveno-bijelih je nešto kasnije bio i zabranjen ulaz u Crnu Goru.

(MONDO/Vijesti).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC